Wie is ePact
About_Us

ePact is een absolute pionier in de evolutie van fysieke naar virtuele serveromgevingen. Overtuigd van de kracht en meerwaarde van op software-gebaseerde oplossingen en de hybride cloud bieden we bij ePact onze klanten de flexibiliteit, schaalbaarheid en eenvoud van virtualisatie.

Zelf omschrijven we onze visie als ‘Virtualisatie 2.0’, omdat volledige virtualisatie – – niet alleen van servers, maar ook van networking en opslag – – de weg effent naar de meest efficiëntie werking van uw bedrijf. ePact vervangt daarom traditionele infrastructuur door VM-centric software, waarbij virtualisatie, opslag en het netwerk centraal worden beheerd. Door on-premise slimme keuzes te maken, kan uw bedrijf doorgroeien naar één hybride cloud, een datacenter dat flexibel, performant, overzichtelijk en veilig is, en een bloeiende toekomst garandeert.

Als Trend Micro Gold Partner is ePact bovendien gespecialiseerd in sterk uitgebouwde security-oplossingen op maat. Trend Micro biedt betrouwbare security-oplossingen aan dankzij hun modulaire gamma, gekenmerkt door producten die onderling perfect geïntegreerd zijn en voortdurend met elkaar communiceren. ePact is met name gespecialiseerd in Trend Micro Deep Security, Deep Discovery Email Inspector, Deep Discovery Analyzer, Deep Discovery Inspector en OfficeScan.

ePact helpt u dus zowel bij het uittekenen van een compleet nieuwe IT-omgeving als bij de implementatie, het onderhoud en de beveiliging ervan. Als uw partner op het vlak van virtualisatie, staat ePact de klok rond klaar met advies en ondersteuning. Begin nu samen met ons uw reis naar volledige virtualisatie.

Meer informatie over onze partners, vindt u hier.