Effen de weg naar een efficiënte werkomgeving

Zet de nodige stappen naar een flexibele en schaalbare software defined IT-omgeving, waarin alle onderdelen van uw IT-infrastructuur virtueel beschikbaar worden gemaakt. Beheer uw compute, storage en networking voortaan softwarematig in volledige abstractie, en automatiseer vanaf nu complexe, tijdrovende taken zoals provisioning, configuratie en deployment zodat u meer tijd en middelen kan vrijmaken voor wat er echt toe doet.

Virtualisatie

Een virtuele laag simuleert en splitst de hardware op zodat deze op een optimale manier benut kan worden. Kort samengevat wilt dit zeggen dat door middel van virtualisatie, 1 server kan verrichten, waar er vroeger meerdere servers nodig waren.

Software Defined

Zet de nodige stappen naar een flexibele en schaalbare software defined IT-omgeving, waarin alle onderdelen van uw IT-infrastructuur virtueel beschikbaar worden gemaakt.

Storage

Moderne dataopslag kent heel wat mogelijkheden. Daarnaast zijn bestanden en data niet meer hetzelfde als enkele jaren geleden, bovendien worden ze enkel belangrijker en worden ze gegenereerd uit een grote verscheidenheid van bronnen.

Sofware Defined vraagstukken

Wij staan klanten bij in alle Sofware Defined vraagstukken, gaande van analyse, advies, architecturen tot het implementeren ervan. ePact zorgt voor een end-to-end aanpak wat bijdraagt tot een lange termijn relatie met de klant.

Volledige virtualisatie, niet alleen van servers, maar ook van netwerking en opslag, effent de weg naar de meest efficiënte werking van uw bedrijf. ePact vervangt daarom traditionele infrastructuur door VM-centric software, waarbij virtualisatie, opslag en het netwerk centraal worden beheerd. Door on-premise slimme keuzes te maken, kan uw bedrijf doorgroeien naar één hybride cloud, een datacenter dat flexibel, performant, overzichtelijk en veilig is, en een bloeiende toekomst garandeert.

Onze experts

Kristof

Wim

Sam

Ivan

Bart

Thomas

Toon

Bavo

Cases

 O.L.V. VAN LOURDES ZIEKENHUIS WAREGEM

Een ziekenhuis heeft diverse uitdagingen, maar een van de belangrijkste uitdagingen vandaag is informatieveiligheid. Stel: je moet naar de spoeddienst. Dan is het belangrijk dat jouw elektronisch patiëntendossier (EPD) onmiddellijk beschikbaar is voor de dokters. Het moet niet alleen snel gaan, de gegevens moeten ook correct zijn. En je moet er ook zeker van zijn dat ze confi dentieel blijven. Door het inzetten van hyperconverged infrastructure powered by VMware vSAN kan het ziekenhuis aan deze criteria voldoen, met een klemtoon op de beschikbaarheid.