Any app, any location, any cloud

Bij ePact zetten we de eindgebruiker centraal. Samengevat betekent dat wij het de eindgebruiker zo makkelijk mogelijk maken, zonder in te boeten aan security. De user moet de vrijheid hebben om altijd en overal te werken van op eender welk toestel. Een digitale werkplek wordt gecreëerd en maakt van een éénduidig framework gebruik wat de efficiëntie ten goede komt.

Bring your own device

Werk op welk toestel je ook wilt, offertes maken op je laptop, deze nalezen op je gsm en ze laten ondertekenen via je tablet. Via onze digitale werkplek wordt er een perfecte scheiding gemaakt tussen privé en entreprise maar wel op hetzelfde toestel.

Single sign-on

Dit stelt uw gebruikers in staat om éénmalig in te loggen. Om hierna via uw e-mailadres steeds toegang te bieden aan meerdere applicaties. De eindgebruiker moet niet meermaals opnieuw inloggen maar wordt direct herkend en toegang verleent.

Work-life balance

Een work-life balance is uiterst belangrijk om je werknemers gemotiveerd te houden. Dit betekent dat werknemers niet meer vastgeketend zijn aan hun bureau, maar op een warme zomerdag perfect hun werk kunnen doen in een groen park dichtbij huis.

Digitale werkplek

Een makkelijk toegankelijke werkplek, waarbij de eindgebruiker met een single sign-on toegang krijgt tot al zijn documenten. Dit is een scenario waarvoor ePact zorgt. Dankzij mobile device management zorgen wij ervoor dat het niet uitmaakt of je verbindt via een laptop, smartphone of tablet. De interface van de werkplek blijft hetzelfde, dezelfde app’s en documenten zijn beschikbaar.

De eindgebruiker krijgt de vrijheid die het nodig heeft, maar wat met de beveiliging? Door middel van het e-mailadres kan elke persoon afzonderlijk geconfigureerd worden. App’s en documenten kunnen toegankelijk worden gemaakt voor de ene persoon maar afgeschermd worden voor de andere. Voor verder toelichting rondom het security verhaal verwijzen we naar ShieldIT.

Onze experts

Sam

Michael

Thomas

Toon