Artboard 1

In 2006 vond ePact bij VMware de ideale hypervisoroplossing, die het toelaat meerdere besturingssystemen tegelijkertijd op één server te kunnen draaien. Sindsdien is het portfolio van VMware blijven groeien, ondertussen is VMware al lang niet meer het softwarebedrijf dat enkel een goede hypervisoroplossing biedt; het gaat immers steeds actief op zoek naar de meest interessante producten in het gamma en doet aan diversificatie.

VMware staat ondertussen synoniem met een totaaloplossing voor het uitbouwen van een software-defined datacenter (SDDC). VMware omarmt de publieke cloud-spelers (AWS, Azure, IBM Cloud…), maar stelt duidelijk een hybride visie voorop. Die visie uit zich in de overtuiging dat – in functie van de soort business en de daarvoor geldende regels – je de plaatsing van de resources vrij mag kiezen. VMware staat dus voor het volledig transparant verplaatsen van je workload tussen de cloud en de on-premise infrastructuur, en dit zonder onderbreking.

Die hybride cloud-visie van VMware sluit perfect aan bij die van ePact. De nauwe samenwerking van ePact met VMware vertaalt zich sinds een tiental jaar in het hoogste partnershipstatuut: het Premier Partnership. De kennis die we doorheen de jaren hebben opgebouwd, zien we beloond in honderden tevreden klanten. Samen blijven we nieuwe evoluties opvolgen, en belangrijke stappen zetten. Kortom: het verhaal van ePact en VMware bevindt zich nog in een pril stadium.

Background_Bridge_Green

VMware Services

VSphere

De vSphere Hypervisor vormt de basis van een moderne infrastructuur. vSphere Suite helpt je bij installaties en verleent assistentie bij meer geavanceerde diensten, zoals analyse, health checks, troubleshooting, design en architectuurwerk.

VRealize-Operation

vRealize Operation (vROPS) is een uitgebreide suite die je ondersteunt bij monitoring, alerting, reporting, capaciteitsplanning van je omgeving, en dat van de klassieke vSphere omgeving tot de volledig hybride cloud.

VRealize-Automation

vRealize Automation (vRA) is een veelomvattende suite die je bij het uitbouwen van een geautomatiseerd workflow bijstaat. Die functie wordt aangevuld met rapportering en facturatiemodules die je in staat stellen om kostenefficiënt met on-premise en cloud-resources om te gaan.

HorizonView

Met Horizon View bouw je hedendaagse digitale werkplekken waardoor de gebruikers op een optimale manier hun werk kunnen doen, en dat zonder de beperkingen die een vaste locatie met zich meebrengt. Dit virtual desktop host-platform garandeert bovendien een beveiligde werkomgeving, en bewaakt de beheersbaarheid van het geheel.

Airwatch

Airwatch is een Enterprise Mobility Manager (EMM)-platform. Het laat je toe om de wildgroei aan toestellen binnen je bedrijf, zoals laptops, smartphones en tablets, te stroomlijnen en bepaalde corporate regels af te dwingen. Het systeem slaagt hierin door automatisch regels in te voeren, en stelt op een gecontroleerde manier applicaties ter beschikking. ePact gelooft in het potentieel van Airwatch en het past onder meer perfect in een Horizon View-project.

VSan

VMware zijn hyperconverged oplossingen die klanten in staat stellen om de hypervisors te voorzien van lokale disks, een combinatie van trage en snelle disks. Dankzij de vSAN-software kan VMware die presenteren als een shared storage-oplossing aan de vSphere-hypervisor. vSAN is eenvoudig in opzet en biedt een ‘software-only’-strategie waardoor je niet gebonden bent aan specifieke hardwaremodellen. Je hebt de keuze uit vSAN-certified nodes van een specifieke hardwareleverancier, of een oplossing op maat met een zeer uitgebreide HCL. Dat maakt het bovendien mogelijk om bestaande hardware te recupereren. De keuze tussen hyperconverged of converged hangt af van de voorspelde groei. Als de groei van compute- en storage-resources gelijkloopt, dan is vSAN ongetwijfeld de beste optie. Zo is VDI-workload een perfecte kandidaat om met vSAN-technologie in te vullen.

NSX

Visionaire klanten die in hun virtualisatieproces zowel compute als storage al hebben aangepakt, moeten nog één laatste horde nemen: netwerkvirtualisatie. ePact beschouwt dit als het sluitstuk van onze Virtualization 2.0-visie. Dankzij NSX, de netwerkvirtualisatie-oplossing van VMware, kunnen onze klanten security organiseren op een compleet nieuwe manier, met name door microsegmentatie- en securityregels te definiëren op logische elementen, zoals op VM- of applicatieniveau.

Daarnaast levert NSX ook volledige netwerktransparantie dankzij de overlay-netwerktechnieken, waardoor je eender welk netwerk kunt verbinden. Ook verschaft NSX een transparante toegang tot publieke resources en biedt het hulp bij bedrijfsacquisities waar er overlappende IP-netwerken zijn.