For business in change

Business Continuity​

We zorgen voor waterdichte back-up-, disaster recovery- en data availability oplossingen. Ongeacht of jouw data zich in onze datacenters, een Azure, Amazon of andere public cloud bevinden.

Voorkom data loss en downtime

Business Continuity

IT is de nieuwe motor van alle bedrijven. Continuïteit is fundamenteel zodat medewerkers kunnen doorwerken, bedrijfsprocessen blijven draaien en er geen data verloren gaat. Dit kan enkel door voorbereid te zijn op mogelijke downtime veroorzaakt door het uitvallen van apparatuur, omgevings- en menselijke factoren

Met behulp van geautomatiseerde, real time back-ups zorgen we ervoor dat  bedrijven beschermd worden. We garanderen een snel en betrouwbaar herstel van bestanden, virtuele machines en applicaties. Door onze expertise kunnen wij helpen bij het opstellen van een Business Continuity Plan.

Voorkom data loss en downtime

Disaster recovery

Disaster recovery maakt deel uit van Business Continuity. Het is een methode om bedrijfsprocessen opnieuw up & running te krijgen nadat onvoorziene gebeurtenissen zoals cyberaanvallen of natuurrampen zich voordoen. Bij DR wordt data opnieuw opgehaald en hersteld vanaf een tweede back-up locatie die niet geimpacteerd werd.

Dit verklaart ook waarom Hybrid Cloud oplossingen vandaag de dag zo populair zijn. Het maakt het mogelijk om data op een eenvoudige manier op meerdere locaties op te slaan. Bovendien is het een stuk rendabeler dan te investeren in een eigen infrastructuur voor back-updoeleinden aangezien je enkel betaalt voor hetgeen gebruikt wordt.

Waarom Data Continuity onmisbaar is binnen een bedrijf

Voordelen Business Continuity strategie

Continuïteit icon

Continuity as a service

Het bedrijf blijft draaien voor, tijdens en na onvoorziene gebeurtenissen.

Downtime icon

Minder downtime

Processen zullen zich sneller herstellen na onvoorziene gebeurtenissen.

Back-up icon

Frequente back-ups

Beperk het risico op grootschalig dataverlies door frequent back-ups te nemen.

Flexibiliteit icon

Financiële impact

Beperk de risico's en de financiële impact op de inkomsten van het bedrijf.

Reputatie icon

Bedrijfsimago

Bescherm de bedrijfsreputatie en win intern en extern vertrouwen.

Onze reference cases

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

In recent changes within the IT space, Broadcom's acquisition of VMware has brought some pivotal licensing changes. As a VMware Master-Services Competency Partner, we understand that time is of the essence for professionals like you seeking clear, direct answers.

Veeam biedt met zijn ‘Backup for Microsoft 365’ een volwaardige back-up oplossing. Toch is er nog vaak noodzaak naar een doorgedreven webportaal dat net iets verder gaat dan wat er standaard wordt aangereikt, zeker in functie van back-upbeheer. Hier slaan ePact en Integri de handen in elkaar om te komen tot een volwaardige SaaS-oplossing, Zero Effort Backup for Office 365, die alle operationele noden kan afdekken.

BO Partner is een reseller van IT diensten met klanten zoals Delvaux, Bulo, Eagle Stone en Nonet in het portfolio. Recent besloten ze om meer te focussen op hun hogere IT dienstverlening en beroep te doen op een externe partner om hun infrastructuur te managen

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.