For business in change

Managed Services

Focus op jouw core business door het IT-beheer uit handen te geven aan ons team van experts.

Geef het IT-beheer uit handen

Waarom kiezen voor Managed Services

Vandaag steunt ieder bedrijf op verschillende IT processen die een continue beheer vragen. Omdat niet ieder bedrijf over de nodige resources of kennis beschikt, kan men ervoor kiezen om het beheer te laten uitvoeren door een derde partij.

Door voor ePact te kiezen als Managed Service Provider,  ben je ervan verzekerd dat de nodige aandacht wordt besteed aan proactief beheer, optimalisatie en bescherming van bedrijfsprocessen en data. Het maakt niet uit of deze zich on premises, in de private of public cloud bevinden.

Door het beheer uit handen te geven, komt er bovendien meer tijd vrij om te focussen op andere core taken. We zorgen ervoor dat de verwachtingen bij start in kaart worden gebracht en dat we een oplossing aanbieden die hier naadloos op aansluit.

Focus op jouw core business

ONZE MANAGED OFFERING

IT Support


Kies voor het support contract dat het best bij de bedrijfsnoden past. De diensten kunnen worden afgenomen volgens 24/7, 8u00-18u00 of 9u00-17u00. regime en kan Support, Consultancy, Preventief onderhoud, Project Management & audits bevatten.

CATO NETWORKS: Sase

Geef het netwerkbeheer uit handen en kies voor een cloud first architecture. Zo hoef je je niet langer zorgen te maken over de kritieke elementen van de SASE oplossing. Hierbij verhoog je de schaalbaarheid, vereenvoudig je het beheer en beheer je het netwerk op een veilige manier.

Private cloud: IAAS

Breng compute, storage, networking en security samen in een geavanceerd 'infrastructure as a service' platform bestaande uit VMware technologieën. Bepaal bovendien zelf welke VM's toegevoegt, verwijdert of aangepast worden met de vCloud director.

Pulseguard: DRAAS


Data is het belangrijkste bedrijfsgoed en moet ten allen tijde beschermd worden. Versterk daarom je Disaster Recovery Strategie met PulseGuard en neem het zekere voor het onzekere.


Veeam Backup Microsoft 365: SAAS

Elimineer het risico op verlies van toegang tot en controle over jouw Microsoft 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Veeam Backup & Replication

Optimale bescherming tegen cyberaanvallen. Wij voorzien de Wasabi Cloud en zorgen voor het beheer, onderhoud en rapportering van de totale Veeam Backup & Replication omgeving en staan garant voor sluitende bescherming en het offsite brengen van de data.

Onze reference cases

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

In recent changes within the IT space, Broadcom's acquisition of VMware has brought some pivotal licensing changes. As a VMware Master-Services Competency Partner, we understand that time is of the essence for professionals like you seeking clear, direct answers.

Veeam biedt met zijn ‘Backup for Microsoft 365’ een volwaardige back-up oplossing. Toch is er nog vaak noodzaak naar een doorgedreven webportaal dat net iets verder gaat dan wat er standaard wordt aangereikt, zeker in functie van back-upbeheer. Hier slaan ePact en Integri de handen in elkaar om te komen tot een volwaardige SaaS-oplossing, Zero Effort Backup for Office 365, die alle operationele noden kan afdekken.

BO Partner is een reseller van IT diensten met klanten zoals Delvaux, Bulo, Eagle Stone en Nonet in het portfolio. Recent besloten ze om meer te focussen op hun hogere IT dienstverlening en beroep te doen op een externe partner om hun infrastructuur te managen

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.