For business in change

Managed Services

Focus op jouw core business door het IT-beheer uit handen te geven aan ons team van experts.

Geef het IT-beheer uit handen

Waarom kiezen voor Managed Services

Vandaag steunt ieder bedrijf op verschillende IT processen die een continue beheer vragen. Omdat niet ieder bedrijf over de nodige resources of kennis beschikt, kan men ervoor kiezen om het beheer te laten uitvoeren door een derde partij.

Door voor ePact te kiezen als Managed Service Provider,  ben je ervan verzekerd dat de nodige aandacht wordt besteed aan proactief beheer, optimalisatie en bescherming van bedrijfsprocessen en data. Het maakt niet uit of deze zich on premises, in de private of public cloud bevinden.

Door het beheer uit handen te geven, komt er bovendien meer tijd vrij om te focussen op andere core taken. We zorgen ervoor dat de verwachtingen bij start in kaart worden gebracht en dat we een oplossing aanbieden die hier naadloos op aansluit.

Michael Franck sfeerfoto ePact

Focus op jouw core business

ONZE MANAGED OFFERING

Veeam Backup for Microsoft 365 - SAAS

Elimineer het risico op verlies van toegang tot en controle over jouw Microsoft 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Veeam Server Backup - HYBRIDE​

Optimale bescherming tegen cyberaanvallen. Wij voorzien de Wasabi Cloud en zorgen voor het beheer, onderhoud en rapportering van de totale Veeam Backup & Replication omgeving en staan garant voor sluitende bescherming en het offsite brengen van de data.

VMware Private cloud - vCloud IAAS

Breng compute, storage, networking en security samen in een geavanceerd 'infrastructure as a service' platform bestaande uit VMware technologieën. Bepaal bovendien zelf welke VM's toegevoegt, verwijdert of aangepast worden met de vCloud director.

CATO NETWORKS
- sase architecture

Geef het netwerkbeheer uit handen en kies voor een cloud first architecture. Zo hoef je je niet langer zorgen te maken over de kritieke elementen van de SASE oplossing. Hierbij verhoog je de schaalbaarheid, vereenvoudig je het beheer en beheer je het netwerk op een veilige manier.

Onze reference cases

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

BO Partner is een reseller van IT diensten met klanten zoals Delvaux, Bulo, Eagle Stone en Nonet in het potfolio. Recent besloten ze om meer te focussen op hun hogere IT dienstverlening en beroep te doen op een externe partner om hun infrastructuur te managen

BO Partner is een reseller van IT diensten met klanten zoals Delvaux, Bulo, Eagle Stone en Nonet in het potfolio. Recent besloten ze om meer te focussen op hun hogere IT dienstverlening en beroep te doen op een externe partner om hun infrastructuur te managen

Hamann International Logistics is een gespecialiseerde partner voor alle logistieke oplossingen op maat. Zowel grote industriële verladers als kleine en middelgrote ondernemingen kunnen bij hun terecht. Hamann vormt je persoonlijke en proactieve onestop oplossing voor general cargo, warehousing, zee- en luchtvracht en e-commerce logistiek binnen de BeNeLux.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.