For business in change

Managed Services

Focus op jouw core business door het IT-beheer uit handen te geven aan ons team van experts.

Geef het IT-beheer uit handen

Waarom kiezen voor Managed Services

Vandaag steunt ieder bedrijf op verschillende IT processen die een continue beheer vragen. Omdat niet ieder bedrijf over de nodige resources of kennis beschikt, kan men ervoor kiezen om het beheer te laten uitvoeren door een derde partij.

Door voor ePact te kiezen als Managed Service Provider,  ben je ervan verzekerd dat de nodige aandacht wordt besteed aan proactief beheer, optimalisatie en bescherming van bedrijfsprocessen en data. Het maakt niet uit of deze zich on premises, in de private of public cloud bevinden.

Door het beheer uit handen te geven, komt er bovendien meer tijd vrij om te focussen op andere core taken. We zorgen ervoor dat de verwachtingen bij start in kaart worden gebracht en dat we een oplossing aanbieden die hier naadloos op aansluit.

Michael Franck sfeerfoto ePact

Focus op jouw core business

ONZE MANAGED OFFERING

Veeam Backup for O365 - SAAS​

Elimineer het risico op verlies van toegang tot en controle over jouw Office 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Veeam Server Backup - HYBRIDE​

Ga voor optimale bescherming tegen cyberaanvallen. Wij voorzien de Wasabi Cloud en zorgen voor het beheer, onderhoud en rapportering van de totale Veeam Backup & Replication omgeving en staan garant voor sluitende bescherming en het offsite brengen van de data.

Private cloud - vCloud IAAS​

Breng compute, storage, networking en security samen in een geavanceerd 'infrastructure as a service' platform bestaande uit VMware technologieën. Bepaal bovendien zelf welke VM's toegevoegt, verwijdert of aangepast worden met de vCloud director.

Onze reference cases

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Hamann gebouw

Hamann International Logistics is een gespecialiseerde partner voor alle logistieke oplossingen op maat. Zowel grote industriële verladers als kleine en middelgrote ondernemingen kunnen bij hun terecht. Hamann vormt je persoonlijke en proactieve onestop oplossing voor general cargo, warehousing, zee- en luchtvracht en e-commerce logistiek binnen de BeNeLux.

Ziekenhuis UZ Brussel

Het universitair ziekenhuis UZ Brussel, gelegen op de campus Jette, is met 721 bedden een van de grootste ziekenhuizen van België. Het werd opgericht door de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Er zijn ook op verschillende locaties in de rand van Brussel enkele poliklinieken aan het ziekenhuis verbonden, die vanuit UZ Brussel worden ondersteund voor verschillende diensten zoals IT.

OLV Lourdes Ziekenhuis Waregem

OLV van Lourdes Ziekenhuis Waregem telt 267 erkende bedden. Het opereert zelfstandig maar is een van de stichtende leden van het regionale ziekenhuisnetwerk E17. Het netwerk telt ondertussen 7 ziekenhuizen met in totaal jaarlijks 180.000 opnames. In het ziekenhuis in Waregem staan een 800-tal medewerkers (inclusief dokters) ‘samen borg voor een goede zorg.’ Dat is meteen het motto en de ambitie: warme én kwalitatief hoogstaande zorg aan de patiënt bieden, dichtbij huis. Want kleinschaligheid is daarom niet altijd slecht.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.