0Werknemers
0Certificaten
0Tevreden klanten
0jaar expertise

Wie zijn we?

Wij zijn ePact. Vertrekkend vanuit uw noden, formuleren én implementeren wij een pragmatische oplossing met als doel uw IT infrastructuur te optimaliseren, ongeacht de fase in de IT lifecycle waarin u zich bevindt. Zo ontzorgen wij u en kan u zich volledig focussen op wat echt telt, uw core business.

Onze visie

De wereld is in constante verandering en de digitale revolutie maakt zijn intreden. In deze digitale economie draait alles om kennis, onder de vorm van data. Hoe kan je op een snelle en efficiënte manier kennis vergaren en hier een business model rond bouwen? Stilstaan is geen optie meer en vroeg of laat gaat elke sector zich naar deze wetmatigheid moeten schikken en zich dus anders organiseren.

Wie erin slaagt om zijn interne werking zo te organiseren dat hij flexibeler kan omgaan met obstakels, gaat marktaandeel winnen t.o.v. concurrenten die niet investeren of niet snel genoeg de omslag kunnen maken. Omdat hier het handelswaar digitale data is, gaat IT hier steeds een zwaarder aandeel inkrijgen. IT als onderdeel van de business, die de digitale strategie moet aanleveren.

Kristof
Datacenter & Automatization Architect

Wim
Datacenter & Back-up Architect

Michael
End-user & Datacenter Architect

Sam
Datacenter & End-user Architect

Ivan
Datacenter & Security Architect

Bart
Datacenter & IoT Architect

Christof
Managing Partner

Thomas
Datacenter & End-user Architect

Bavo
Datacenter & Automatization Architect

Toon
Datacenter & End-user Architect

Philip
Managing Partner & Account Manager