For business in change

Hybrid Cloud

Combineer de eigen IT-infrastructuur met de public cloud in een hybrid cloud model  en reageer nog sneller op de continue veranderende marktvraag.

Breng de nodige flexibiliteit in jouw IT infrastructuur

Expert in Hybrid Cloud

Een hybrid cloud is een cloud computing omgeving die bestaat uit een mix van on-premises, private cloud en third party public cloud diensten. Een hybrid cloud model maakt het mogelijk om workloads in de private cloud te deployen en vervolgens te verplaatsen naar de public cloud in functie van veranderende noden en budgetten. 

Dit zorgt voor de nodige flexibiliteit die bedrijven vandaag zo hard nodig hebben om aan de snel veranderende marktvraag te voldoen. Bovendien kan je zelf beslissen welke bedrijfsgevoelige informatie je on-premises of in de private cloud bewaart om deze optimaal te beschermen.

Hybrid cloud illustratie

Ga voor een mix tussen on-prem, private cloud en public cloud

Voordelen van de Hybrid Cloud

Flexibiliteit icon

Flexibiliteit

Je hebt de controle over het migratieproces en kiest zelf in functie van het bedrijf welke taken en workloads waar bewaard worden.

Euro muntstukken icon

Pricing

Je bespaart aanzienlijk omdat je enkel betaalt voor datgene waar je gebruik van maakt. De variabele kost ligt lager dan de kost van een eigen infrastructuur.

Schaalbaarheid icon

Schaalbaarheid

In functie van de veranderende bedrijfsnoden en behoeften van het moment kan je de capaciteit opvoeren of terugschroeven.

Snelheidsmeter icon

Snelheid

Door flexibiliteit en schaalbaarheid kan versneld geschakeld en gereageerd worden op vragen vanuit de business units.

Security shield icon

Security

Je bepaalt zelf wat er intern of in de cloud wordt opgeslagen, dit zorgt ervoor dat bedrijfsgevoelige data veilig en afgeschermd bewaard kan worden.

Onze meest gebruikte technologieën

Waar kunnen we bij ondersteunen

Onze meest gebruikte technologieën

Waar kunnen we bij ondersteunen

Onze reference cases

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

In recent changes within the IT space, Broadcom's acquisition of VMware has brought some pivotal licensing changes. As a VMware Master-Services Competency Partner, we understand that time is of the essence for professionals like you seeking clear, direct answers.

Veeam biedt met zijn ‘Backup for Microsoft 365’ een volwaardige back-up oplossing. Toch is er nog vaak noodzaak naar een doorgedreven webportaal dat net iets verder gaat dan wat er standaard wordt aangereikt, zeker in functie van back-upbeheer. Hier slaan ePact en Integri de handen in elkaar om te komen tot een volwaardige SaaS-oplossing, Zero Effort Backup for Office 365, die alle operationele noden kan afdekken.

BO Partner is een reseller van IT diensten met klanten zoals Delvaux, Bulo, Eagle Stone en Nonet in het portfolio. Recent besloten ze om meer te focussen op hun hogere IT dienstverlening en beroep te doen op een externe partner om hun infrastructuur te managen

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.