For business in change

Hybrid Cloud

Combineer de eigen IT-infrastructuur met de public cloud in een hybrid cloud model  en reageer nog sneller op de continue veranderende marktvraag.

Breng de nodige flexibiliteit in jouw IT infrastructuur

Expert in Hybrid Cloud

Een hybrid cloud is een cloud computing omgeving die bestaat uit een mix van on-premises, private cloud en third party public cloud diensten. Een hybrid cloud model maakt het mogelijk om workloads in de private cloud te deployen en vervolgens te verplaatsen naar de public cloud in functie van veranderende noden en budgetten. 

Dit zorgt voor de nodige flexibiliteit die bedrijven vandaag zo hard nodig hebben om aan de snel veranderende marktvraag te voldoen. Bovendien kan je zelf beslissen welke bedrijfsgevoelige informatie je on-premises of in de private cloud bewaart om deze optimaal te beschermen.

Hybrid cloud illustratie

Ga voor een mix tussen on-prem, private cloud en public cloud

Voordelen van de Hybrid Cloud

Flexibiliteit icon

Flexibiliteit

Je hebt de controle over het migratieproces en kiest zelf in functie van het bedrijf welke taken en workloads waar bewaard worden.

Euro muntstukken icon

Pricing

Je bespaart aanzienlijk omdat je enkel betaalt voor datgene waar je gebruik van maakt. De variabele kost ligt lager dan de kost van een eigen infrastructuur.

Schaalbaarheid icon

Schaalbaarheid

In functie van de veranderende bedrijfsnoden en behoeften van het moment kan je de capaciteit opvoeren of terugschroeven.

Snelheidsmeter icon

Snelheid

Door flexibiliteit en schaalbaarheid kan versneld geschakeld en gereageerd worden op vragen vanuit de business units.

Security shield icon

Security

Je bepaalt zelf wat er intern of in de cloud wordt opgeslagen, dit zorgt ervoor dat bedrijfsgevoelige data veilig en afgeschermd bewaard kan worden.

Onze meest gebruikte technologieën

Waar kunnen we bij ondersteunen

Onze meest gebruikte technologieën

Waar kunnen we bij ondersteunen

Onze reference cases

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Hamann gebouw

Hamann International Logistics is een gespecialiseerde partner voor alle logistieke oplossingen op maat. Zowel grote industriële verladers als kleine en middelgrote ondernemingen kunnen bij hun terecht. Hamann vormt je persoonlijke en proactieve onestop oplossing voor general cargo, warehousing, zee- en luchtvracht en e-commerce logistiek binnen de BeNeLux.

Ziekenhuis UZ Brussel

Het universitair ziekenhuis UZ Brussel, gelegen op de campus Jette, is met 721 bedden een van de grootste ziekenhuizen van België. Het werd opgericht door de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Er zijn ook op verschillende locaties in de rand van Brussel enkele poliklinieken aan het ziekenhuis verbonden, die vanuit UZ Brussel worden ondersteund voor verschillende diensten zoals IT.

OLV Lourdes Ziekenhuis Waregem

OLV van Lourdes Ziekenhuis Waregem telt 267 erkende bedden. Het opereert zelfstandig maar is een van de stichtende leden van het regionale ziekenhuisnetwerk E17. Het netwerk telt ondertussen 7 ziekenhuizen met in totaal jaarlijks 180.000 opnames. In het ziekenhuis in Waregem staan een 800-tal medewerkers (inclusief dokters) ‘samen borg voor een goede zorg.’ Dat is meteen het motto en de ambitie: warme én kwalitatief hoogstaande zorg aan de patiënt bieden, dichtbij huis. Want kleinschaligheid is daarom niet altijd slecht.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.