For business in change

Veeam Server offsite backup

De Veeam Server offsite back-up zorgt voor optimale bescherming tegen cyberaanvallen door extra offsite, back-up van alle Veeam backup files.

Veeam Server backup

Extra bescherming tegen ransomware

Naar aanleiding van het steeds toenemende risico op een cyberaanval, hebben we een offering samengesteld die een antwoord biedt op dit probleem. Deze oplossing stelt bedrijven in staat om met behulp van een extra, off site backup versneld actie te ondernemen wanneer zo’n noodgeval zich voordoet. Concreet wil dit zeggen dat bedrijven die gebruik maken van deze offering een extra verzekering inlassen in het kader van disaster recovery door een backup offsite op te slaan, idealiter op een ander type media.

Door de constante evolutie van Veeam als backupproduct bestaat er sinds kort de mogelijkheid om met de nieuwe Object Lock feature te werken in combinatie met Object Storage. Zo werd een extra veiligheid ingebouwd tegen ransomware aanvallen of andere schadelijke acties. De immutability feature voorkomt dat backup data alsnog verwijderd, overschreven of aangepast kan worden en dit gedurende een bepaalde, vooropgestelde periode.

Veeam Server Backup

Managed & unmanaged Services

We bieden zowel een standaard, unmanaged als managed Veeam Server backup model aan. Bij de unmanaged oplossing helpen we bestaande Veeam Backup and Replication klanten voldoen aan de 3-2-1 regel van Veeam. We gebruiken hiervoor de Wasabi Cloud (S3 compatible) die naast financiële voordelen ook technisch heel wat te bieden heeft.  

Één van de voornaamste features is de immutable storage die toelaat om backups voor een instelbare periode te fixeren. Dit biedt sluitende bescherming tegen ransomware aanvallen, die zich steeds vaker richten op het encrypteren of verdwijderen van backups. 

De Managed Services is een voorbeeld van onze hybride aanpak, naast de Wasabi Cloud voorzien we ook het beheer, onderhoud en maandelijkse rapportering van de totale Veeam Backup & Replication omgevingWe nemen complete verantwoordelijkheid op het backupstuk (IAAS) en monitoren de volledige flow proactief.

Beide modellen hanteren een subscriptiemodel / TB per maand met een vooruitbetaling per jaar. Wanneer >25TB wordt afgenomen bij het managed model, hanteren we €10,50 / TB in plaats van €15,75.

Wat houden onze offerings in

(Un)managed ZERO EFFORT SERVER BACKUP

€10,50 - 15,75 / TB per maand

ZERO EFFORT SERVER BACKUP

Managed subscriptiemodel

  • Administratieve opstartkost

  • Remote ondersteuning bij connecteren Wasabi Cloud

  • On-site ondersteuning bij installatie Veeam Cloud Connect

  • Toelichting Managed pakket

  • Maandelijkse Veeam backup rapportage

  • Offsite Cloud Storage met ransomware bescherming

€6,30 / TB per maand

ZERO EFFORT SERVER BACKUP

Unmanaged subscriptiemodel

  • Administratieve opstartkost

  • Remote ondersteuning bij connecteren Wasabi Cloud

  • Offsite Cloud Storage met ransomware bescherming

Veeam Zero Effort Server back-up​

Belangrijkste voordelen

Snelheidsmeter icon

Snelheid

Beduidend sneller dan de traditionele opslagdiensten.

Euro icon

Kosten

Wasabi maakt gebruik van een voorspelbaar prijsmodel. Geen extra kosten voor IO manipulaties en  gebruik van bandbreedte; enkel de storage kost wordt aangerekend.

Security shield icon

Security

De nieuwe S3 Object Lock feature zorgt voor een nog betere beveiliging en voorkomt kwaadwillige of onopzettelijke bewerkingen die kunnen leiden tot aanzienlijk gegevensverlies of -wijziging.

Integratie puzzelstuk lamp icon

Veeam & Wasabi

Veeam en Wasabi hebben samen een sterke go-to-market strategie opgezet die resulteert in een doorgedreven kennis van elkaars technologieën.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.