For business in change

Onze partners​

Bij ePact hechten we veel belang aan zowel duurzame klantenrelaties als aan hechte partnerrelaties. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we over de jaren heen een uitgebreid partnernetwerk hebben opgebouwd met de beste spelers in de markt.

Duurzame en langdurige partnerrelaties

Leer onze partners kennen​

Dell Technologies logo
Gegevensopslag, security, virtualisatie, cloud computing,… diensten om bedrijven van elke omvang in staat te stellen hun gegevens op te slaan, te beheren, te beschermen en te analyseren.
Trend Micro logo
Wereldwijde marktleider op het gebied van databescherming en cybersecurity oplossingen voor bedrijven. Van endpoint, tot het netwerk, tot de cloud.
IT-bedrijf dat software ontwikkelt voor back-up, disaster recovery en intelligent gegevensbeheer voor virtuele, fysieke en multi-cloudinfrastructuren.
VMware logo
Cloud computing en virtualisatie software om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie, goede ervaringen te bieden aan klanten en werknemers optimale werkcondities aan te reiken.
Tintri logo
Provider van gebruiksvriendelijke, robuuste en schaalbare oplossingen voor gegevensbeheer in datacenter- en cloudomgevingen, met focus op eenvoudige implementatie, eenvoudig beheer en snelle inzichten.
Wasabi logo
Eenvoudige, voorspelbare en betaalbare hot cloud storage waarbij bedrijven een oneindige hoeveelheid data kunnen opslaan en onmiddellijk toegang hebben voor 1/5e van de normale prijs.
Igel logo
Biedt next-gen edge operating system (OS) en endpoint beveiliging, optimalisatie en controle oplossingen voor cloud workspaces en virtuele desktops.
Nvidia logo
Computerchipfabrikant en technologiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van grafische verwerkingseenheden (Graphics Processing Units, GPUs) die in computers gebruikt worden.
Rapid7 logo
Toonaangevende provider van cybersecurity oplossingen, met als doel succesvolle beveiligingstools en -practices voor iedereen toegankelijk te maken.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.