For business in change

Cybersecurity

Maak de beveiliging binnen de huidige IT-infrastructuur een stuk eenvoudiger en veiliger met behulp van Software Defined Security.

Over onze services

CYBERSECURITY

Het aantal cyberaanvallen blijft steeds toenemen, zowel in aantal als in complexiteit. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over een security strategie en het niet als iets bijkomend te beschouwen. Met een Software Defined Security (SDS) aanpak wordt de security in de IT omgeving geïmplementeerd, gecontroleerd en beheerd door software en onmiddellijk geplaatst onder de applicatielaag in de IT-infrastructuur. Dit is veel efficiënter en veiliger dan security die enkel vanuit een netwerk of firewall perimeter ingericht wordt. Door de schaalbaarheid van de omgeving vergroot en verkleint het bereik zich in functie van de onderliggende infrastructuur en nodige resources.

Optimale bescherming van bedrijfsdata

Verschillende security oplossingen

Netwerk security icon

Netwerk security

Met Advanced Threat Detection Appliance worden verdachte activiteiten op uw netwerk onderschept. Hiervoor gebruiken we zowel IDS, Packet sniffers, Network Behavior Analysers als Sandboxen en Detection & Response technieken.

Server security icon

Server security

Beveiliging van uw data en services ongeacht in welke vorm. Dit kan zowel fysieke of virtuele server, on prem, in de cloud of als container zijn.

Endpoint security icon

Endpoint security

Zorg ervoor dat alle toestellen optimaal beschermd zijn, ongeacht het fat- of thin clients, POS systemen of toestellen met andere doeleinden zijn.

Mail security icon

E-mail security

Zorg voor de nodige bescherming van je mailplatform on prem en in de cloud (O365) met behulp van geavanceerde spam detectie, filtering en cleaning methodes.

Mobile security icon

Mobile security

Hieronder vallen zowel mobile device management, mobile device security, data protection als application management .

Cloud security icon

Cloud
Security

Zorg voor een optimale beveiliging van al uw data, services en applicaties maar ook de bijhorende infrastructuur zoals containers, servers en storage in de cloud.

Management & Analytics icon

Management & analytics

Via onze managed services nemen we uw gehele of gedeeltelijke security omgeving in ons beheer. Wij monitoren uw security incidenten en onderhouden uw security platform.

Threat protection icon

Advanced threat protection

De combinatie van verschillende security oplossingen in 1 platform laat ons toe om u te beschermen tegen geavanceerde aanvallen.

Vulnerability assessment icon

Vulnerability assessment

Met dit assessment brengen we in kaart welke vulnerabilities hackers kunnen gebruiken om in uw omgeving binnen te dringen en hoe u deze zwakheden kan oplossen.

Extended detection & response icon

Ext. detection & response

XDR laat toe om zowel forensische analyses te doen, threat hunting op te starten en IOC’s actief te gebruiken in uw omgeving.

Allesomvattend, end-to-end security framework

Voordelen software driven security

Flexibiliteit icon

Availability

Het bedrijf blijft draaien voor, tijdens en na onvoorziene gebeurtenissen.

Automatisatie icon

Automatisatie

Vereenvoudig het beheer en verduidelijk de resultaten.

Security shield icon

Simplicity

Detecties op alle niveaus worden gecorreleerd en samengebracht tot 1 verstaanbaar geheel.

Euro muntstukken icon

Pricing

Duidelijke pricing per asset zorgen ervoor dat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Onze reference cases

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

In recent changes within the IT space, Broadcom's acquisition of VMware has brought some pivotal licensing changes. As a VMware Master-Services Competency Partner, we understand that time is of the essence for professionals like you seeking clear, direct answers.

Veeam biedt met zijn ‘Backup for Microsoft 365’ een volwaardige back-up oplossing. Toch is er nog vaak noodzaak naar een doorgedreven webportaal dat net iets verder gaat dan wat er standaard wordt aangereikt, zeker in functie van back-upbeheer. Hier slaan ePact en Integri de handen in elkaar om te komen tot een volwaardige SaaS-oplossing, Zero Effort Backup for Office 365, die alle operationele noden kan afdekken.

BO Partner is een reseller van IT diensten met klanten zoals Delvaux, Bulo, Eagle Stone en Nonet in het portfolio. Recent besloten ze om meer te focussen op hun hogere IT dienstverlening en beroep te doen op een externe partner om hun infrastructuur te managen

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.