For business in change

Rapid7 InsightVM

InsightVM wordt aangeboden via een cloud-based subscriptiemodel of als een managed service. De managed service staat bekend als Managed Vulnerability Risk Management en biedt klanten met beperkte resources een volledig geoutsourcede optie om gebruik te maken van onze innovatie, expertise en technologie.

Vulnerability Management

Rapid7 InsightVM

InsightVM is ontworpen om een fully available, scalable en efficiënte manier te bieden om gegevens over vulnerabilities te verzamelen, prioriteiten aan risico’s toe te kennen en herstel te automatiseren. InsightVM is ontworpen om op basis van customized threat models begeleiding met prioriteiten te bieden; denk hierbij aan dynamische live dashboards die gemakkelijk aangepast en opgevraagd kunnen worden; lightweight agents voor continue visibiliteit; integratie met cloudservices, gevirtualiseerde infrastructuur en container repositories zoals dockers; in-product integration met oplossingen zoals ServiceNow, IBM Bigfix, Microsoft SCCM en Jira ticketsystemen; en herstelworkflows voor het toewijzen en volgen van de voortgang van herstel binnen het product. Embedded workflows stellen Security – en IT-teams ook in staat om automatisch corrigerende controles te deployen voor vulnerabilities die niet gepatcht kunnen worden.

InsightVM wordt aangeboden via een cloud-based subscriptiemodel of als een managed service. De managed service staat bekend als Managed Vulnerability Risk Management en biedt klanten met beperkte resources een volledig geoutsourcede optie om gebruik te maken van onze innovatie, expertise en technologie.

Rapid7 logo

Rapid7 is een toonaangevende provider van cybersecurity-oplossingen, met als missie succesvolle beveiligingstools en -praktijken voor iedereen toegankelijk te maken. Rapid7 Insight Platform technologie, deskundige diensten en thought-leading onderzoek stelt meer dan 9.000 klanten in staat om hun security programma’s te verbeteren, zodat ze veilig vooruitgang kunnen boeken en kunnen innoveren.

Waarom ePact

ePact & Rapid7 partnership

We hebben gemerkt dat evoluties zoals de digitale werkplek en (I)IOT bij onze klanten voor nieuwe uitdagingen zorgden en het afbakenen van perimeters bemoeilijkten. Welke apparaten maken vandaag allemaal verbinding met het bedrijfsnetwerk? Zijn ze beveiligd/gepatcht? Wat moeten we doen als een nieuw apparaat verbinding maakt met ons bedrijfsnetwerk?

Om deze zorgen en uitdagingen aan te pakken hebben we onze klanten de afgelopen jaren reeds actief geadviseerd in hun Vulnerability en EUC management, maar nu hebben we besloten om onze service naar een hoger niveau te tillen. Sinds september 2021 zijn we daarom een actief partnership aangegaan met Rapid7 en hebben we de nodige trainingen en certificaten behaald om onze klanten proactief te kunnen ondersteunen in Vulnerability Management (Rapid7 InsightVM).

Een extra troef voor ons in de oplossing van Rapid7 is de mogelijkheid om ook de SIEM as-a-service (Rapid7 InsightDR) vanuit hetzelfde platform aan te bieden zodat we klanten ook inzicht kunnen bieden in de operationele werking van al hun beveilingscomponenten en er dus ook sneller ingegrepen kan worden bij anomalieën.

Rapid7 InsightVM

Belangrijkste voordelen

Extended detection & response icon

Verduidelijk de risico's

Krijg meer inzicht in de verschillende risico's binnen je moderne omgeving zodat je op één lijn kan werken met de technische teams.

Breid de security uit

Breng traditioneel gescheiden teams op één lijn en vergroot de impact met de gedeelde visie en taal van InsightVM.

Management & Analytics icon

Zie gedeelde vooruitgang

Hanteer een proactieve security approach met tracking en metrics die accountability creëren en vooruitgang herkennen.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.