For business in change

Managed vCloud IaaS

Met onze ePact vCloud, een geavanceerd ‘Infrastructure as a Service’ platform dat voornamelijk uit VMware technologieën bestaat, zorgen we ervoor dat alle IaaS services secure en betrouwbaar zijn. 

Private Cloud

Managed vCloud IaaS

Onze ePact vCloud is een geavanceerd ‘Infrastructure as a Service’ platform dat voornamelijk uit VMware technologieën bestaat, wat ervoor zorgt dat de IaaS services secure en betrouwbaar zijn. De virtuele servers worden met 24/7 availability gehost op redundant hardware in het InterXion datacenter in Zaventem. 

De omgeving is zo opgebouwd dat de management cluster is afgeschermd van de tenant’s resources cluster. Afhankelijk van de grootte van de gevraagde resources, kunnen we de klant voorzien van een eigen dedicated of gedeelde hardware setup, dit in overeenkomst met de vooral afgesproken resources.

De vCloud Director zorgt ervoor dat klanten de VM’s zelf kunnen toevoegen, verwijderen of aanpassen. Dit maakt de IT omgeving flexibel en stelt je in staat om snel te schakelen in functie van de bedrijfsnoden. 

Bij vragen of problemen kan je ten allen tijden terecht bij onze ePact Service Desk.

BASIS OFFERING

Voorbeeld op basis van 15 VMs (afhanklijk van specs)
Vanaf €2730 / maand
  • One-off intake / startup / setup cost (migration)
  • Service Desk - VMware vCLoud related incidents (9u00 - 17u00)
  • Managed Platform - Monitoring, Preventive Maintenance, Patching, Upgrades
  • Internet Firewall (North South trafic) - (fixed)
  • vCloud - Data Center NSX Firewall (East West trafic) - (fixed)
  • MPLS Terminations - (fixed)
  • vCLoud - Compute & Storage Resources
  • Extra opties zijn mogelijk.

Managed vCloud IaaS

Wat maakt onze private cloud en aanpak uniek?

Onze private cloud bestaat voornamelijk uit VMware technologieënNaast compute power bestaat de basis van ons software defined datacenter ook uit een flexibel storage platform op vSAN (Gold Tier) en een modern netwerk en security platform.

De integratie met VMware NSX zorgt voor een dynamisch netwerk en security platform dat de tenant in staat stelt om security in de IT omgeving te organiseren zoals hij zelf wil. Deze integratie maakt Security een volwaardig onderdeel van de VM, waarop VMware de NSX en vSphere licenses heeft samengebracht in één vCloud licensing.

Hierin zit Firewall Management, VPN site-to-site termination, routing en network extension. De vCloud Director treedt hier op als de management interface van waaruit de klant alle aspecten van het SDDC kan managen.

Managed vCloud IaaS

Belangrijkste voordelen

Euro icon

Kostenefficiënt

We bieden een model aan met een voorspelbare kost en met een gelimiteerde CAPEX investering op voorhand. We hanteren geen pay-as-you-grow model, maar stellen een resource allocated model voor met maandelijkse betalingen en dit voor een periode van minimum 6 maanden.

Flexibiliteit icon

Flexibel

Up- en downscalen gebeurt in functie van de bedrijfsnoden. Dit moet uiteraard wel vallen binnen de vooropgestelde, contractuele regels.

Managed services icon

Managed

We bieden een managed, performant, high available, shared software Data Center dat voornamelijk bestaat uit VMware technologie. Dit zorgt voor een verhoogde focus op de core activiteiten.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.