For business in change

CATO NETWORKS

Cato Networks is een aanbieder van softwaregedefinieerde wide-area network (SD-WAN) die een op de cloud gebaseerd platform biedt voor veilige en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit. De oplossing vervangt traditionele hardwarematige netwerkapparaten door een geïntegreerde en flexibele netwerkarchitectuur die gebruikmaakt van de kracht van de cloud.

Veilige en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit

CATO NETWORKS

Cloud-first strategieën hebben overal invloed op bedrijfsnetwerken. Resources worden naar de cloud verplaatst en daardoor wordt de bandbreedte en betrouwbaarheid van de verbinding met de cloud steeds belangrijker. Tegelijkertijd wordt het ook steeds moeilijker om medewerkers te beveiligen, aangezien ze zich tegenwoordig overal kunnen bevinden. Bedrijven vragen zich af hoe ze de beveiliging van hun netwerk kunnen waarborgen, de gebruikerservaring kunnen verbeteren en tegelijkertijd wereldwijd kunnen schalen.

Een aanpak die steeds minder relevant wordt, is het gebruik van on-premise firewalls. Vanwege hun beperkte middelen en hun steeds geringere impact op gebruikers en applicaties. Bovendien moeten on-premise firewalls worden beheerd en onderhouden via complexe beheerportalen en is er veel automatisering nodig die niet aanwezig is in de oplossingen van klassieke leveranciers.

Een manier waarop het wel werkt, is door het netwerk zelf in een cloud-first-architectuur te brengen. Alleen het beheer van het netwerk naar de cloud brengen is één ding, maar migreren naar een netwerkarchitectuur die volledig op de cloud is gericht, is iets totaal anders.

Secure Access Service Edge

SASE architectuur

De SASE-aanpak definieert een geheel nieuw niveau van netwerkbeheer en -design. Ten eerste wordt niet alleen het beheer in de cloud geplaatst, waardoor je jouw netwerk veilig en eenvoudig vanaf elke locatie ter wereld kunt beheren. Ten tweede wordt de logica en verwerking van de oplossing in de cloud geplaatst, waardoor je netwerk schaalbaar wordt in plaats van beperkt door middelen en vooraf bepaalde apparaten die snel ruimte tekort komen voor groei. Ten derde wordt de oplossing aangeboden als een beheerde service, wat in feite betekent dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over de meest kritieke elementen van de oplossing. Ten vierde zullen naarmate de oplossing zich ontwikkelt, steeds meer functies die je in een netwerk vindt, worden vervangen door de SASE-oplossing, die uiteindelijk voldoende functionaliteit biedt voor de meeste gebruiksgevallen.

Vandaag de dag worden de meeste netwerken opgebouwd uit “point-solutions”. Elke oplossing behandelt een ander probleem, je hebt een DHCP-server, een firewall, routers van je internetprovider, een SD-WAN-oplossing, een load balancer, een VPN-apparaat en ga zo maar door. De SASE-aanpak brengt deze typische “point-solution” samen in één platform, dat een vervanging biedt voor deze oplossingen en tegelijkertijd een hele reeks tools biedt om je netwerk te beheren en op te bouwen vanuit een centrale management console.

De SASE-aanpak is zo baanbrekend dat het vanaf dit punt voor veel netwerken zelfs geen zin meer heeft om naar de oude ‘legacy’ benadering te kijken.

Cato Networks streeft ernaar netwerkbeheer te vereenvoudigen en de prestaties te verbeteren door meerdere netwerk- en beveiligingsfuncties samen te brengen in een enkel geïntegreerd platform. Hun SD-WAN-oplossing stelt organisaties in staat om op een veilige en schaalbare manier hun filialen, datacenters en externe gebruikers te verbinden met de cloud en andere netwerkbronnen.

Waarom ePact

ePact en CATO NETWORKS Partnership

ePact biedt een compleet scala aan oplossingen om je bedrijfsnetwerk op te bouwen. Met behulp van de SASE-aanpak pakken we de meeste schaalbaarheids-, beveiligings- en operationele problemen aan waarmee een modern netwerk te maken heeft. Niettemin vereisen de meeste netwerken nog steeds een toegangslaag, zoals bedrade of draadloze netwerken. Om een allesomvattende aanpak te hebben, bieden we de toegangslaag aan met behulp van Aruba Networks. Door het aanbod van Cato Networks te combineren met het aanbod van Aruba Networks, bieden we een schaalbare netwerkarchitectuur die we in een mum van tijd overal ter wereld kunnen implementeren op basis van automatisering en cloud management.

ePact biedt een breed scala aan diensten met betrekking tot je netwerk. Van eenvoudig advies tot een volledige set beheerde services, inclusief monitoring en proactief beheer van je netwerk. We streven ernaar elk netwerk te beheren alsof het ons eigen netwerk is en doen dit door voortdurend gebruik te maken van de beste tools in hun klasse. We streven ernaar de operaties zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te houden en bieden u daarbij de SASE-architectuur waarmee we dat kunnen realiseren.

Cato Networks

Belangrijkste voordelen

Netwerk security icon

secure Connectivity

Door gebruik te maken van zijn wereldwijde netwerk van Points of Presence en verbinding te maken met deze PoP's, kunt u veilige en versleutelde verbindingen tot stand brengen tussen locaties en cloudresources.

Extended detection & response icon

Traffic optimalisatie

Netwerkverkeer wordt geoptimaliseerd door het dynamisch routeren ervan via de meest efficiënte route. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van meerdere transportopties en voortdurend de netwerkcondities te monitoren.

Security shield icon

Geïntegreerde security

Door functies zoals firewall, beveiligde webgateway en indringingspreventie te consolideren, kan je jouw beveiligingsinfrastructuur vereenvoudigen vanaf één platform.

Flexibiliteit icon

Agile Netwerk infra

Met de op de cloud gebaseerde management console kunt u eenvoudig jouw netwerkmogelijkheden uitbreiden door nieuwe locaties toe te voegen of bandbreedte te schalen zonder dat je complexe hardware-implementaties nodig heeft.

Tijdens deze demo (1 uur) laten we je kennis maken met het intuïtieve cloud-native platform van Cato Networks.

Je krijgt de kans om de belangrijkste functies zoals de SD-WAN functionaliteit, geavanceerde beveiligingsfuncties, cloud connectivity, rapportage mogelijkheden en verschillende gebruiksscenario’s van het Cato Cloud-platform te verkennen.

Deze demo is bedoeld om je een diepgaand inzicht te geven in hoe Cato Networks kan bijdragen aan de verbetering van de netwerkprestaties en beveiliging van je bedrijf. Het stelt je ook in staat om vragen te stellen en hands-on ervaring op te doen met de technologie.

Start vandaag met je digitale transformatie.

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.