For business in change

Software Defined Datacenter​

Verhoog de flexibiliteit binnen de bestaande IT infrastructuur met behulp van Software Defined oplossingen.

Integreer flexibiliteit in de bestaande IT infrastructuur

Software Defined Datacenter

Een Software Defined Datacenter (SDDC) is de oplossing wanneer je op zoek bent naar meer flexibiliteit binnen bestaande IT infrastructuur en processen. In tegenstelling tot een traditioneel datacenter, is een SDDC een IT-as-a-service (IaaS) platform. Er wordt gebruik gemaakt van VM-centric software om de bestaande infrastructuur, diensten en resources te virtualiseren, abstraheren en bundelen zodat centraal beheer en eenvoudige monitoring mogelijk wordt.

Dankzij onze diepgaande technische kennis en praktijkervaring kunnen we onze klanten de laatste nieuwe oplossingen aanbieden. Dit zowel in de private of public cloud, als in de hybrid cloud waarbij de eigen IT-infrastructuur gecombineerd wordt met de cloud.

Software defined datacenter illustratie

De opbouw en belangrijkste componenten

Software Defined Datacenter

Computer services icon

Compute services

Met behulp van een hypervisor worden OS en applicaties van fysieke servers geabstraheerd en verplaatst. Met VMs kunnen meerdere OS zo op 1 server draaien

Storage services icon

Storage services

Ook Software defined Storage (SDS) genoemd. Storage resources worden met elkaar verbonden en opgeslagen in 1 pool.

Netwerk services icon

Netwerk services

Ook Software defined Networking (SDN) genoemd. Administrators, cloud & networking engineers opereren vanuit 1 console.

Security shield icon

Security

Security speelt een prominente rol in het SDDC en mag niet vergeten worden om de compute, storage en netwerk services te beschermen.

Software driven solutions

Voordelen software driven datacenter

Snelheidsmeter icon

Snelheid

Door software kan er optimaal gebruik gemaakt worden van eenvoudige management tools en kunnen servers automatisch uitgerold of applicaties snel beschikbaar gemaakt worden.

Automatisatie icon

Automatisatie

Door virtualisatie heb je slechts 1 applicatie infrastructuur om te deployen en te managen waardoor automatisatieregels eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

Schaalbaarheid icon

Schaalbaarheid

Gemakkelijk up- & downscalen om onvoorspelbare werkpieken op te vangen.

Euro muntstukken icon

Pricing

Je kan heel wat kosten besparen door een datacenter te virtualiseren. Denk aan personeel, materiaal, tijd, onderhoud,...

Onze meest gebruikte technologieën

Waar kunnen we bij ondersteunen

Onze meest gebruikte technologieën

Waar kunnen we bij ondersteunen

Onze reference cases

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

In recent changes within the IT space, Broadcom's acquisition of VMware has brought some pivotal licensing changes. As a VMware Master-Services Competency Partner, we understand that time is of the essence for professionals like you seeking clear, direct answers.

Veeam biedt met zijn ‘Backup for Microsoft 365’ een volwaardige back-up oplossing. Toch is er nog vaak noodzaak naar een doorgedreven webportaal dat net iets verder gaat dan wat er standaard wordt aangereikt, zeker in functie van back-upbeheer. Hier slaan ePact en Integri de handen in elkaar om te komen tot een volwaardige SaaS-oplossing, Zero Effort Backup for Office 365, die alle operationele noden kan afdekken.

BO Partner is een reseller van IT diensten met klanten zoals Delvaux, Bulo, Eagle Stone en Nonet in het portfolio. Recent besloten ze om meer te focussen op hun hogere IT dienstverlening en beroep te doen op een externe partner om hun infrastructuur te managen

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.