For business in change

Dell EMC VxRail

Met VxRail creeër je een IT omgeving waar innovatie voorop staat. Of het nu gaat om het moderniseren van je datacenter, het deployen van een hybrid cloud of het implementeren van Cloud Native Applications.

Dell VxRail

Dell EMC VxRail

Hyperconverged infrastructure

VxRail is van bij de start koploper geweest bij de ondersteuning en begeleiding van bedrijven naar een innovatieve en agile IT infrastructuur. Het is de snelste en eenvoudigste weg naar resultaat in en rond het datacenter en in de cloud. De oplossing zorgt voor een full stack integratie van hardware en software waardoor lifecycle management nog nooit zo gemakkelijk was.. 

Bovendien is het de enige HCI oplossing die zowel door Dell als VMware ontworpen wat resulteert in een naadloze integratie met VMware vSAN. De oplossing is er op gericht om de overgang naar HCI zo eenvoudig mogelijk te maken en de beschikbare skills en kennis te (her)gebruiken.

VxRail biedt een eenvoudige én budgettaire HCI oplossing die het mogelijk maakt om bedrijfskritische applicaties, remote infrastructuren en virtuele desktops sneller, beter en eenvoudiger dan ooit op te zetten.

Waarom ePact

Hoe gaan we te werk

VxRail is hét platform bij uitstek voor de bouw van een multicloud omgeving. De kracht van het platform komt uiteraard voort uit de VMware vSAN software, maar ook door de sterke 1 op 1 samenwerking en co-creatie van VMware en Dell. Dit maakt VxRail een end-to-end platform met ingebakken lifecycle management

De hele stack kan bovendien onderhouden worden door middel van 1 console en een ‘1 click upgrade process’.  Dit maakt dat de implementatie van VxRail resulteert in een drastische vermindering in operationele onderhoudskost en een grote vooruitgang op vlak van flexibiliteit en schaalbaarheid.

Innovatie met Dell VxRail

Belangrijkste voordelen

Consistentie icon

Automatisatie

Ga voor innovatie met een eenvoudige, agile infrastructuur met naadloze VMWare integratie. Bovendien maak je gebruik van je vertrouwde VMware skills & tools.

Design icon

Innovatie

Door het reduceren van repetitieve taken met behulp van one-touch deployments en geautomatiseerde patchings & updates kan het IT team meer focussen op andere taken.

Management & Analytics icon

Groei

Dell en VMware zorgen voor synchrone releases en naadloze upgrades zodat de infrastructuur zonder problemen up to date kan blijven en je business onverstoord verder kan evolueren.

Euro icon

Kostenefficiënt

De VMware integratie zorgt ervoor dat er niet geïnvesteerd moet worden in extra skills & het eenvoudig beheer met automatisatie zorgt voor vrijgekomen tijd en resources.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.