For business in change

VMware vSAN

 vSAN heeft alles wat je van een modern storage platform mag verwachten en is dankzij de hyperconverge visie van VMware relatief gemakkelijk te implementeren.

Over VMware vSAN

Storage virtualization software

Na VMware vSphere zien we vSAN vaak terugkomen als de tweede stap in een modernisatie / cloud traject. Dit komt vooral omdat klanten de voordelen en eenvoud van virtualisatie waarnemen en deze willen doortrekken op storage vlak.

vSan in combinatie met vSphere stelt je instaat om compute en storage te beheren vanuit 1 platform. Dit zorgt ervoor dat de kosten en complexiteit die gepaard gaan met traditionele opslag gereduceerd worden en het makkelijker wordt om over te schakelen naar een toekomstgerichte hyperconverged infrastructuur en hybrid cloud.

Met vSAN evolueer je naar een geïntegreerde hyperconverged infrastructuuroplossing (HCI) die de bedrijfsflexibiliteit verbetert en tegelijkertijd de activiteiten versnelt en de kosten te verlaagt

Waarom ePact

Hoe gaan we te werk

 vSAN heeft alles wat je van een modern storage platform mag verwachten en is dankzij de hyperconverge visie van VMware relatief gemakkelijk te implementerenBelangrijk is om bij de keuze van de hosts voldoende plaats te voorzien om lokale disken (vaak SSDs) te stockeren. De vSAN software, ingebakken in de ESXi hypervisor, zorgt ervoor dat we de commodity server hardware kunnen ombouwen naar een enterprise storage oplossing die sneller en flexibeler is dan een klassieke opstelling. 

Beheerssilo’s worden afgebroken waardoor snelle, shared storage, al dan niet met synchrone replicatie, binnen handbereik ligt. Het intuitieve opzet en eenvoudig beheer met de nodige inzichten in all storage parameters zorgen ervoor dat het niet langer specialistenwerk is. Hierdoor kan je meer zelf aan de slag gaan en desigen rond vSAN ready nodes van verschillende hardware leveranciers. 

Met de solution validated aanpak zit je ook goed wanneer je ook op het vlak van onderhoud en validatie ontzorgd wil worden. Er wordt gebruik gemaakt van nog steeds dezelfde achterliggende vSAN technologie, maar de validatie gebeurt door de hardware leverancier. 

Naast de klassieke vSAN technologie, kunnen we ook veel expertise voorleggen in VxRail opstellingen van DellEMC.

Waarom vSAN kiezen voor de Hyperconverged Infrastructure

Belangrijkste voordelen

Vulnerability assessment icon

Hypervisor integratie

Integratie tusssen scalable, high performance en secure infrastructuur met vSphere geïntegreerde Storage virtualisatie software.

Security shield icon

Verlaagde
kosten

Doordat de servers voorzien zijn van de laatste nieuwe storage technologie, bekom je een een nog betere prijs per performance.

Management & Analytics icon

Legacy apps & Cloud Native

Manage zowel virtuele machines (VMs) als container applicaties en profiteer van een naadloze integratie met de beste container orchestrators zoals Kubernetes.

Target icon

Private & Hybrid Cloud

Maak overal gebruik van HCI met het ruimste ecosysteem: 18 OEM server vendors en native services met leading public clouds zoals AWS, Azure en Google Cloud.

Target icon

Simplified Operations

Rol eenvoudig nieuwe infrastructuren en applicaties uit met minimale training.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.