For business in change

PulseGuard

Laat je bedrijf niet kwetsbaar achter.

PulseGuard

DISASTER RECOVERY ASSURANCE

In de snelle wereld van hedendaagse bedrijven is stilstand geen optie. Elke seconde telt als het gaat om het beveiligen van cruciale date en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit. Dat is waar PulseGuard in het spel komt en een revolutie teweegbrengt in je disaster recovery-strategie.

PulseGuard is je verzekering tegen het onverwachte. Het is het vangnet dat ervoor zorgt dat je bedrijfsactiviteiten geen enkele vertraging oplopen. Als het gaat om herstel na calamiteiten, neem dan geen risico’s. Kies voor PulseGuard en ga voor veerkracht.

Maak vandaag nog de slimme keuze – versterk je disaster recovery-strategie met PulseGuard, want ieder bedrijf verdient de ultieme bescherming.

PulseGuard

Belangrijkste voordelen

Gemoedsrust

Wees gerust, wetende dat je gegevens en applicaties veilig zijn en dat je herstelprocessen robuust zijn. PulseGuard is je trouwe metgezel, ontworpen om moeiteloos je herstelmogelijkheden te testen en te valideren

Betrouwbaarheid binnen handbereik

Beoordeel en verfijn je disaster recovery aanpak met de intuïtieve interface van PulseGuard. Houd controle over je IT-infrastructuur en zorg ervoor dat je herstelmechanismen altijd up-to-date zijn.

Rapid Response, Zero Effort:

Automatiseer het test- en validatieproces, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is - de groei van je bedrijf. Zeg vaarwel tegen de hoofdpijn die gepaard gaat met het uitvoeren van manuele disaster recovery testen.

Naadloze integratie

Til je databescherming naar een hoger niveau omdat PulseGuard naadloos integreert met Veeam's Zero Effort offering, waardoor je totale disaster recovery-mogelijkheden zonder gedoe worden verbeterd.

Kostenefficiënt

Bereik gemoedsrust zonder dat het je veel geld kost. PulseGuard biedt kosteneffectieve zekerheid voor disaster recovery, zodat jouw investering op de lange termijn tastbare resultaten en besparingen oplevert.

Altijd voorbereid

Wees altijd voorbereid op het onverwachte. PulseGuard simuleert rampscenario's uit de echte wereld om kwetsbaarheden te identificeren en ervoor te zorgen dat je klaar bent om terug te slaan na elke tegenslag, groot of klein.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je bedrijf graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.