For business in change

VMware vSphere

VMware vSphere is de virtualisatie software bij uitstek voor bedrijven die willen overschakelen naar een moderne, hybride IT-infrastuctuur. Hiermee kan de schaalbaarheid en flexibiliteit verhoogd worden en voorziet de vSphere with Tanzu bovendien een Kubernetes integratie. Dit stelt bedrijven in staat om container-based modern apps eenvoudig te deployen en ondersteunen bovenop de huidige infrastructuur.

VMware vSphere

Modern Hybrid Cloud

vSphere is een toonaangevend compute virtualisatieplatform en vormt de eerste stap naar application modernization. Het platform werd opgebouwd met gebruik van Native Kubernetes en stelt klanten in staat om +70 miljoen workloads te moderniseren die nu op vSphere draaien. Nu kunnen moderne gecontaineriseerde applicaties op een eenvoudige en uniforme manier naast bestaande bedrijfsapplicaties draaien met behulp van vSphere met Tanzu.

De twee kerncomponenten van vSphere zijn ESXi en vCenter Server. ESXi is het virtualisatieplatform waarop de virtuele machines en virtuele appliances gemaakt en uitgevoerd worden. vCenter Server is de service waarmee meerdere hosts beheerd worden die in een netwerk zijn verbonden en hostresources bundelt.

VMware vSphere illustratie

Start met Kubernetes

Met vSphere heeft VMware de uitdagingen waar traditionele applicaties in heterogene architecturen mee te maken krijgen weggenomen. Met vSphere 7 levert VMware essentiële services die de moderne, hybrid cloud vandaag de dag nodig heeft. vSphere 7 met Kubernetes is de motor achter VMware Cloud Foundation Services – de VMware Hyperconverged Infrastructure (HCI) stack die compute, storage en networking combineert vereenvoudigd en gecentraliseerd beheer. Met dit nieuwe Kubernetes- en RESTful API-platform kunnen developers hun werk stroomlijnen en kunnen IT administrators hun productiviteit verhogen met behulp van application focused management.

Michael Franck sfeerfoto ePact
Michael Franck sfeerfoto ePact

Waarom ePact

Hoe gaan we te werk

VMware vSphere is voor ons het hart van alle VMware oplossingen. Het staat hier dan ook nooit ter discussie. Als je een betrouwbare basis wil leggen en gebruik wil maken van leading edge technology, dan moet je investeren in een vSphere implementatie. In de afgelopen 15 jaar hebben we hier een brede kennis en expertise in opgebouwd. Hierdoor kunnen we onze klanten verderhelpen met alle vormen van consultancy. Denk hierbij aan implementaties, (re)design advies, troubleshooting, healthchecks, onderhoud en meer. In een volgende stap in het modernisatie / cloud traject zien we vaak VMware vSAN terugkomen. Meer informatie over deze oplossing kan je hier terugvinden.

Moderniseer de IT-infrastructuur

Belangrijkste voordelen

Design icon

Developer-ready infrastructuur

Breng de belangen van DevOps en IT teams samen en vereenvoudig cloud operations. Met behulp van vSphere with Tanzu zorg je binnen het uur voor drop-in enterprise grade Kubernetes op de bestaande infrastructuur.

Schaalbaarheid icon

Schalen zonder compromis

Lever toonaangevende Monster VM's die ontworpen zijn voor SAP HANA, Epic Operational Databases en meer. Schaal uw vSphere-infrastructuur om 50% meer hosts per cluster te ondersteunen.

Verificatietest icon

Vereenvoudig operations

Vereenvoudig lifecycle management, door maintenance, software upgrades, patching en firmware updates eenvoudiger en minder disruptief te maken. Manage zowel on als off premises in 1 interface.

Security shield icon

Boost infrastructuur & data security

Integreer GPU's om AI/ML-infrastructuur te leveren en maak het beschermen van de hybrid cloudinfrastructuur eenvoudiger met behulp van intrinsic security.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.