For business in change

VMware Cloud on AWS

Breid jouw VMware-omgeving snel uit, migreer en bescherm deze in de AWS Cloud.

Over VMware Cloud op AWS

Ga van start

VMware Cloud™ on AWS is een on-demand service waarmee ondernemingen applicaties kunnen laten draaien in vSphere®-gebaseerde cloudomgevingen met toegang tot een breed scala aan AWS-services. Deze service, die wordt aangestuurd door de VMware Cloud Foundation, integreert vSphere, vSAN™ en NSX® samen met het vCenter®-beheer en is geoptimaliseerd voor gebruik op speciale, scalable bare-metal AWS-infrastructuur.

Met deze service kunnen IT-teams hun cloudbased resources beheren met de voor hen vertrouwde VMware management tools. VMware Cloud on AWS laat toe infrastructuur te moderniseren met bestaande tools en vaardigheden. Dit kan zonder complexe conversies, refactoring of hervormingen van de architectuur uit te voeren. Bovendien biedt VMware Cloud on AWS naadloze toegang tot AWS-services die eerder SAAS georienteerd zijn.

Waarom ePact

Wat maakt ons anders​

Als trusted VMware advisor staan we onze klanten bij in een realistisch cloud traject zonder blind te zijn voor de reeds gemaakte (legacy) investeringen. Met onze eigen private vCloud kunnen we als VMware Private cloud leverancier ook specifieke vraagstukken op maat oplossen, al dan niet aangevuld met resources van de hyperscalers om te bursten. Dit dankzij de VMware technologie die de platform onafhankelijkheid” van de hyperscalers garandeert.

VMware reikt met zijn software defined technology oplossingen aan voor alle infrastructuur, en bij uitbreiding ook applicaties, vraagstukken. Dit zowel on-premise of in de hybride multicloud. Hierbij opereren ze meer en meer als de onafhankelijke partij die bedrijven instaat stelt om het beste van elke cloud leverancier af te nemen zonder de controle te verliezen of afbreuk te doen aan security

Het gaat veel verder dan enkel het aanleveren van een modern, subscriptie IAAS platform. Ze bieden een sterk verhaal rond Cloud native applications, het beheer en de beveiliging hiervan. 

VMware Cloud on AWS

Belangrijkste voordelen

Euro icon

Kostenefficiënt

Verlaag de integratiekosten tussen on-premises en de public cloud zonder applicaties aan te passen of opnieuw te ontwerpen

Schaalbaarheid icon

Schaalbaar

Vergroot of verklein on-demand de capaciteit om in te spelen op veranderende bedrijfsbehoeften over wereldwijd verspreide regio's met automatische schaling en load balancing.

Snelheidsmeter icon

Snelheid

Zet in minder dan twee uur een volledig SDDC op, schaal in enkele minuten de hostcapaciteit en maak gebruik van live applicatie-mobiliteit tussen on-premises en de public cloud.

Target icon

Eenvoudigheid

Verminder de operationele complexiteit met een vertrouwde en bewezen VMware-omgeving en één console voor beheer on prem en in de publieke cloud

Security shield icon

Security

Maak gebruik van gevestigde on-premises bedrijfsbeveiliging, governance en operationeel beleid, en breid dat uit met de AWS-cloudschaal en beveiliging

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.