For business in change

VMware Cloud on Azure​

Profiteer van bestaande VMware-investeringen, -vaardigheden en -tools en maak tegelijkertijd gebruik van de kracht van de cloud.

Over VMware Cloud on Azure

Ga van start

Azure VMware Solution (AVS) is een first-party service van Microsoft die de SDDC-stack (Software-Defined Data Center) van VMware levert als een managed service. Deze wordt verkocht, beheerd en ondersteund door Microsoft en draait rechtstreeks op de bare-metal-infrastructuur van de Microsoft Azure Cloud. AVS is een geverifieerd VMware Cloud platform dat vSphere, vSAN, NSX-T en meer ondersteunt terwijl het naadloos integreert met de Microsoft Azure-infrastructuur en management tools.

Met de Azure VMware Solution moderniseer je de IT-infrastructuur door vSphere-gebaseerde workloads naadloos en zonder applicatiewijzigingen rechtstreeks naar Microsoft Azure te verplaatsen. Omdat de Azure VMware Solution dezelfde VMware SDDC-componenten als on prem gebruikt, kan je de vertrouwde tools en vaardigheden blijven gebruiken om een hybrid en scalable platform te bieden voor je bestaande vSphere workloads. Met dit groot verschil dat je gemakkelijk alle Azure SAAS functies gemakkelijk kan integreren zonder te veel hindernissen te nemen.

Waarom ePact

Hoe gaan we te werk

Als trusted VMware advisor staan we onze klanten bij in een realistisch cloud traject zonder blind te zijn voor de reeds gemaakte (legacy) investeringen. Met onze eigen private vCloud kunnen we als VMware Private cloud leverancier ook specifieke vraagstukken op maat oplossen, al dan niet aangevuld met resources van de hyperscalers om te bursten. Dit dankzij de VMware technologie die de platform onafhankelijkheid” van de hyperscalers garandeert.

VMware reikt met zijn software defined technology oplossingen aan voor alle infrastructuur, en bij uitbreiding ook applicaties, vraagstukken. Dit zowel on-premise of in de hybride multicloud. Hierbij opereren ze meer en meer als de onafhankelijke partij die bedrijven instaat stelt om het beste van elke cloud leverancier af te nemen zonder de controle te verliezen of afbreuk te doen aan security

Het gaat veel verder dan enkel het aanleveren van een modern, subscriptie IAAS platform. Ze bieden een sterk verhaal rond Cloud native applications, het beheer en de beveiliging hiervan. 

VMware Cloud on Azure

Belangrijkste voordelen

Optimalisatie icon

Optimalisatie

Verbeter de continuïteit, schaalbaarheid en provisioning van uw VMware-workloads met behulp van de Azure infrastructuur.

Consistentie icon

Consistentie

Gebruik reeds bestaande VMware investeringen, tools en vaardigheden en behoud operationele consistentie met de voor jou vertrouwde technologieën.

Kwaliteitslabel icon

Kwaliteit

Gebruik Azure voor Microsoft workloads en geniet van ongeëvenaarde prijsvoordelen voor Windows Server en SQL Server.

Target icon

Eenvoudigheid

Moderniseer applicaties die draaien op VMware geïntegreerd met Azure native management, security en services.

Security shield icon

Pricing

Bespaar geld met een managed infrastructuur en vergroot of verklein de IT omgeving op basis van veranderende  bedrijfsbehoeften.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.