For business in change

Google Cloud VMware Engine

Start jouw digitale transformate met met een Cloud-First approach en de Google Cloud.

Google Cloud VMware Engine

Het beste van VMware & Google in 1 oplossing

Google Cloud VMware Engine is op dit moment de enige oplossing die bedrijven in staat stelt om datacenter workloads te migreren naar het Google Cloud Platform. Het maakt gebruik van een subscriptie cloud service, ontwikkeld en beheerd door Google, en VMware Cloud Foundation.

De service is Cloud Verified en omvat vSphere, vSAN en NSX die gedeployed zijn in het Google Cloud platform en ook beheerd worden door Google. Dit zorgt voor feilloze migraties van on-premise omgevingen naar de Google Cloud VMware Engine en biedt de mogelijkheid om op een snelle en veilige manier te integreren met Google Cloud Services.

Waarom ePact

Wat maakt ons anders​

Als trusted VMware advisor staan we onze klanten bij in een realistisch cloud traject zonder blind te zijn voor de reeds gemaakte (legacy) investeringen. Met onze eigen private vCloud kunnen we als VMware Private cloud leverancier ook specifieke vraagstukken op maat oplossen, al dan niet aangevuld met resources van de hyperscalers om te bursten. Dit dankzij de VMware technologie die de platform onafhankelijkheid” van de hyperscalers garandeert.

VMware reikt met zijn software defined technology oplossingen aan voor alle infrastructuur, en bij uitbreiding ook applicaties, vraagstukken. Dit zowel on-premise of in de hybride multicloud. Hierbij opereren ze meer en meer als de onafhankelijke partij die bedrijven instaat stelt om het beste van elke cloud leverancier af te nemen zonder de controle te verliezen of afbreuk te doen aan security

Het gaat veel verder dan enkel het aanleveren van een modern, subscriptie IAAS platform. Ze bieden een sterk verhaal rond Cloud native applications, het beheer en de beveiliging hiervan. 

Google Cloud VMware Engine

Belangrijkste voordelen

Euro icon

Kostenefficiënt

Verhoog het aantal succesvolle bedrijfs-resultaten en versnel de overstap naar de cloud. Bovendien maakt VMware engine gebruik van een reserved billing systeem per node.

Snelheidsmeter icon

Snelheid & scalability

VMware engine is gebouwd op de betrouwbare en scalable Google Cloud Platform's infrastructuur waardoor snelheid en betrouwebaar gegarandeerd is.

Target icon

Eenvoudigheid

Blijf gebruik maken van de reeds gekende tools en bedrijfsapplicaties in de cloud, zonder nodige aanpassingen. Er zijn naadloze integraties voorzien tussen VMware en Google.

Security shield icon

Security

Garantie op 99.99% uptime en continue cybersecurity beveiliging van data, devices en apps met VMware NSX-T, L2-L7 network security, virtualization en Google Cloud Platform data encryption.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.