For business in change

Trend Micro Network ONE

De Network en Response (NDR) oplossing van Trend Micro stelt bedrijven in staat om malicious inboud, outbound en lateral netwerkverkeer te detecteren en er snel actie te ondernemen.

Over Network One

Network protection

Het is vandaag voor veel bedrijven duidelijk dat Security een cruciale rol speelt binnen de IT omgeving. Met Trend Micro Network One ga je nog een stapje verder. 

Eens een hacker toegang heeft verkregen tot een netwerk, is het een kwestie van tijd vooraleer deze zich op een sneltempo verspreidt en schade aanricht. Met Network One, de Network en Response (NDR) oplossing van Trend Micro detecteer je sneller dan ooit tevoren malicious inboud, outbound en lateral netwerkverkeer. Zo kunnen IT teams snel actie ondernemen en schade beperken. 

Naast het voorkomen van zero-days attacks, levert Trend Micro Network One ook cruciale netwerktelemetrie voor Vision One. Dit stelt security operations teams in staat om een duidelijk overzicht te krijgen van hun IT omgeving, response snelheid te verbeteren en toekomstige aanvallen te voorkomen.

Trend Micro Network One

Zero-day threats protection

urls malware icon wit

Malware & URLs

Een pakket of methode om een pakket af te leveren, door gebruik te maken van een  exploit om vulnerabilities aan te vallen. 

Threat protection icon

Zero-day vulnerabilities

Bugs of zwakke punten die nog niet gekend zijn en nog niet geëxploiteerd werden.

Zero day exploits icon wit

Zero-day exploits

Een nieuwe manier om vulnerabilities aan te vallen die reeds gekend zijn.

Waarom ePact

Installatie & configuratie Trend Micro Network One

Wij bieden de Network One oplossing zowel ‘on premises’ als in ‘Software as a Service’ aan. De installatie en configuratie verloopt in 4 fasen.

We starten het project met een kickoff meeting waarin we alle doelstellingen en requirements voor alle betrokken partijen oplijsten. In de volgende fase starten we met de implementatie en configuratie van de voorgestelde oplossing(en) en zetten we de omgeving klaar voor het deployen van de pilot systemen. Deze worden nadien gereviewed en indien goedgekeurd, worden deze onder de nodige begeleiding uitgerold naar de volledige infrastructuur. Ten slotte zorgen we voor een finale check en geven we opleiding aan alle betrokken teams.

Na de finale uitrol raden we aan om een engineer maandelijks de omgeving na te laten kijken op updates en de bestaande policies onder de loep te nemen. Deze kan indien nodig settings personaliseren en helpen bij het deployen van Network One.

Trend Micro Network One

Elimineer blind spots in het netwerk

Netwerk security icon

Visibiliteit Noord/Zuid en Oost/West verkeer

Krijg met 1 device visibility in het verkeer dat zich zowel van Noord naar Zuid als van Oost naar West verplaatst. Verminder de complexiteit en bespaar op budget én tijd.

Extended detection & response icon

Industry-leading threat research

Met het Zero-Day Initiative, ’s werelds grootste bug bounty programma zorg je voor snelle bescherming tegen bekende, onbekende en niet-bekendgemaakte threats.

Management & Analytics icon

Geoptimaliseerde performance

Optimaliseer je security beleid met high performance en geautomatiseerde bescherming dat past bij je hybride omgeving.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.