For business in change

Trend Micro hybrid cloud

Trend Micro’s Cloud One secuirty platform is een tool die de breedte, diepte en innovatie biedt die nodig is om de Cloud Security noden van vandaag en de toekomst te managen.

Over Cloud One

Hybrid Cloud security

Trend Micro’s Cloud One secuirty platform is een tool die de breedte, diepte en innovatie biedt die nodig is om de Cloud Security noden van vandaag en de toekomst te managen. De server en application protection software bundelt de security van virtuele, cloud computing en traditionele data centers en helpt organisaties met het voorkomen van data breaches en business disruptions, zorgt voor het naleven van key regulations en standaarden waaronder PCI en helpt om operationele kosten te reduceren wanneer de economische situatie dit vereist. 

De Deep Security oplossing stelt systemen in staat om zichzelf te verdedigen en is in die mate geoptimaliseerd dat confidentiële gegevens optimaal beschermd worden en application availability gegarandeerd is. 

Afhankelijk van de licenses die geactiveerd werden, zijn volgende modules al dan niet beschikbaar in de omgeving: Anti-malware & web reputation, firewall & intrustion prevention, Integrity monitoring & application control en Log inspection. Producten zijn beschikbaar in agentless en agent-based opties die allen gemanaged kunnen worden door een single console, zowel voor virtual als cloud server deployments

Trend Micro Cloud One Services

all-in-one solution

Workload security icon wit

Workload security

Beveilig datacenters, cloud en containers zonder in te boeten aan performance of security met een gebruiksvriendelijke, uniforme SaaS-oplossing

Netwerk security icon

Network security

Krachtige en naadloze network layer protection, detection en threat disruptio voor een multi-cloudomgeving.

Container security icon wit

Container security

Vereenvoudig security voor Cloud Native applictions met advanced container image scanning, policy-bases admission control en container runtime protection.

File storage security icon wit

File storage security

Optimale bescherming van Cloud file / object storage services die Cloud Native application architecturen aanleveren.

Mobile security icon

application security

Detection en protection van moderne applicaties en APi’s die gebouwd zijn op container, serverless en andere computing platformen.

Open source security icon wit

open source security

Breng open source code vulnerabilities in kaart, verbeter de visibility en stel prioriteiten op een efficiënte en eenvoudige manier.

Waarom ePact

Installatie & configuratie Trend Micro CLOUD One

We starten het project met een kickoff meeting waarin we alle doelstellingen en requirements voor alle betrokken partijen oplijsten. In de volgende fase starten we met de implementatie en configuratie van de voorgestelde oplossing(en) en zetten we de omgeving klaar voor het deployen van de pilot systemen. Deze worden nadien gereviewed en indien goedgekeurd, worden deze onder de nodige begeleiding uitgerold naar de volledige infrastructuur. Ten slotte zorgen we voor een finale check en geven we opleiding aan alle betrokken teams.

Na de finale uitrol raden we aan om een engineer maandelijks de omgeving na te laten kijken op updates en de bestaande policies onder de loep te nemen. Deze kan indien nodig settings personaliseren en helpen bij het deployen van het Cloud One portefeuille.

Trend Micro Cloud One

All-in one cloud security from development to runtime to response

Consistentie icon

Automated

Save time, gain visibility. Automated deployment and discovery lead to operational efficiencies and accelerated, streamlined compliance.

Flexibiliteit icon

Flexibel

Builder’s choice. You choose the cloud, the platforms, and the tools, and we leverage our turn-key integrations and broad APIs, freeing you to procure the way you want and deploy the way you need.

Openspringende doos icon

All-in-one

One tool that has the breadth, depth, and innovation required to meet and manage your cloud security needs today and in the future.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.