For business in change

Trend Micro Extended detection & response

XDR is een innovatieve detection techniek waarbij onregelmatigheden verzameld worden en er correlaties gemaakt worden tussen alle detecties, over verschillende seucirty layers heen.

Over Vision One

Extended detection & Response

We zien vandaag dat threats niet altijd even gemakkelijk te ontdekken zijn en traditionele detectiesystemen te slim af zijn. Ze verschuilen zich tussen security silos en niet geconnecteerde solution alerts. Naarmate het langer duurt om te detecteren, des te groter de kans op snelle verspreiding.

XDR maakt gebruik van een holistische, allesomvattende viiew en breekt losstaande silo’s af. XDR is een innovatieve detection techniek waarbij onregelmatigheden verzameld worden en er correlaties gemaakt worden tussen alle detecties, over verschillende seucirty layers heen; email, endpoint, server, cloud workloads en netwerk

Analyses zijn geautomatiseerd en bieden een schat aan informatie waardoor threats nog sneller gedetecteerd kunnen worden en security analisten sneller kunnen ingrijpen.

Waarom ePact

Installatie & configuratie Trend Micro Managed XDR

We starten het project met een kickoff meeting waarin we alle doelstellingen en requirements voor alle betrokken partijen oplijsten. In de volgende fase starten we met de implementatie en configuratie van de voorgestelde oplossing(en) en zetten we de omgeving klaar voor het deployen van de pilot systemen. Deze worden nadien gereviewed en indien goedgekeurd, worden deze onder de nodige begeleiding uitgerold naar de volledige infrastructuur. Ten slotte zorgen we voor een finale check en geven we opleiding aan alle betrokken teams.

Na de finale uitrol raden we aan om een engineer maandelijks de omgeving na te laten kijken op updates en de bestaande policies onder de loep te nemen. Deze kan indien nodig settings personaliseren en helpen bij het deployen van Managed XDR.

Trend Micro Vision One

Marktleider in xdr

Meldingen icon

Minder complex & risicovol

XDR voegt meerdere niet-prioritaire activiteiten automatisch samen tot één event met een hogere prioriteit. Dit resulteert in minder alerts en een duidelijker overzicht volgens prioriteit.

Management & Analytics icon

Verhoogde visibiliteit

Geavanceerde analytics en threat intelligence bieden een attack-centric view die informatie bevat van de hele event keten, over de verschillende security layers heen.

Snelheidsmeter icon

Automatisatie & snelheid

XDR automatiseert threat investigations  door manuele stappen te elimineren en biedt rich data en tools voor analyses die anders onmogelijk zouden zijn. 

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.