For business in change

Trend Micro Endpoint security

Trend Micro’s Apex One portefeuille bestaat uit geavanceerde threat protection technieken om security gaps bij elke gebruikersactiviteit en endpoint te elimineren vanuit een single-agent architectuur.

Over Apex One portefeuille

Endpoint security

Threats evolueren dagelijks en worden ook steeds innovatiever. Indien werknemers niet correct of onvoldoende geïnformeerd worden, kunnen zij onbewust toegang tot cruciale data verlenen aan hackers.

Met Trend Micro’s Apex One portefeuille beschik je over een oplossing met geavanceerde threat protection technieken. Deze vorm van security biedt de wendbaarheid die vandaag de dag nodig is om snel te kunnen schakelen bij de snel veranderende threats van vandaag zoals bv. File less malware, targeted attacks en cryptomining.

Vanuit een single-agent architectuur, zowel on premise als as a service, elimineer je security gaps bij elke gebruiksactiviteit en elk endpoint. Breng op een eenvoudige manier meerdere security layers aan over endpoints, email, web en software as a service (SaaS) applications heen. Zo garandeer je maximale bescherming voor users ongeacht het device, netwerk, de applicatie of locatie.

Al het netwerkverkeer en anomalieën worden weergegeven in een gecentraliseerd overzicht dat naadloos integreert met Endpoint Detection & Respone (EDR) en Managed Detection & response (MDR).

Trend Micro ApexOne

Endpoint security re-defined

Endpoint security icon wit

Endpoint security

Optimale bescherming van alle toestellen, ongeacht het fat- of thin clients, POS systemen of toestellen met andere doeleinden zijn.

Mail security icon

email security

Bescherming van mailplatformen, on prem en in de cloud (O365), met behulp van geavanceerde spam detectie, filtering en cleaning methodes.

Web security icon wit

web security

Onderschep verdachte activiteit op het netwerk met Advanced Threat Detection Appliance. Hiervoor gebruiken we zowel IDS, Packet sniffers, Network Behavior Analysers als Sandboxen en Detection & Response technieken.

Waarom ePact

Installatie & configuratie Trend Micro Apex One

Wij bieden de ApexOne oplossing zowel ‘on premises’ als in ‘Software as a Service’ aan. De installatie en configuratie verloopt in 4 fasen.

We starten het project met een kickoff meeting waarin we alle doelstellingen en requirements voor alle betrokken partijen oplijsten. In de volgende fase starten we met de implementatie en configuratie van de voorgestelde oplossing(en) en zetten we de omgeving klaar voor het deployen van de pilot systemen. Deze worden nadien gereviewed en indien goedgekeurd, worden deze onder de nodige begeleiding uitgerold naar de volledige infrastructuur. Ten slotte zorgen we voor een finale check en geven we opleiding aan alle betrokken teams.

Na de finale uitrol raden we aan om een engineer maandelijks de omgeving na te laten kijken op updates en de bestaande policies onder de loep te nemen. Deze kan indien nodig settings personaliseren en helpen bij het deployen van het Apex One portefeuille.

Trend Micro Apex One

ENDPOINT SECURITY RE-DEFINED

Security shield icon

Automated

  • Effective Detection & Response
  • Modern technology to block latest threats incl. file-less
  • Industry’s most timely patching
Verificatietest icon

Insightful

  • Central visibility & control across all functions
  • EDR investigation option for root-cause & threat hunting
  • MDR service option to boost security / SOC teams
Management & Analytics icon

All-in-one

  • Endpoint security & EDR together in one agent
  • No need for multiple vendor agents on same endpoint
  • SaaS and on-premise parity (SaaS first approach)

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.