For business in change

VMware Carbon Black

Een cloud-native platform dat de beste antivirus- & endpointdetectie en -responsmogelijkheden van de volgende generatie biedt zonder dat het ten koste gaat van de systeemprestaties.

Over VMware Carbon Black Cloud

Endpoint beveiliging die aanpast aan je business

VMware Carbon Black Cloud is een cloud-native platform voor endpointbeveiliging (EPP) dat intelligente systeemhardening en gedragsanalyse combineert die nodig zijn om mogelijke bedreigingen op afstand te houden.

Dit platform handhaaft meerdere endpoint beveiligingsmogelijkheden met behulp van één agent en console. Hierdoor kan je sneller en efficiënter werken. Als onderdeel van VMware’s intrinsieke beveiligingsbenadering omvat Carbon Black Cloud de workflow voor system hardening en threat detection om sneller te kunnen reageren en de business te beschermen tegen alle soorten bedreigingen.

Waarom ePact

Wat maakt ons anders​

We starten het project met een kickoff meeting waarin we alle doelstellingen en requirements voor alle betrokken partijen oplijsten. In de volgende fase starten we met de implementatie en configuratie van de voorgestelde oplossing(en) en zetten we de omgeving klaar voor het deployen van de pilot systemen. Deze worden nadien gereviewed en indien goedgekeurd, worden deze onder de nodige begeleiding uitgerold naar de volledige infrastructuur. Ten slotte zorgen we voor een finale check en geven we opleiding aan alle betrokken teams.

Na de finale uitrol raden we aan om een engineer maandelijks de omgeving na te laten kijken op updates en de bestaande policies onder de loep te nemen.

VMware Carbon Black Cloud​

Belangrijkste voordelen

Security shield icon

Endpoint standard

Analyseer gedragspatronen van de aanvallers om nooit eerder vertoonde aanvallen te detecteren en te stoppen.

Verificatietest icon

Audit & remedation

Voer een audit uit van de huidige systemen en optimaliseer de security.

Management & Analytics icon

Enterprise EDR

Ga proactief op zoek naar abnormale activiteiten binnen het systeem met behulp van intelligente software en aanpasbare detectiemogelijkheden.

Managed services icon

Managed detection

Dankzij MD is het mogelijk om 24 uur per dag inzicht te krijgen in het Security Operations Center. Bevindingen worden opgelijst in een overzichtelijk rapport.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.