For business in change

Rapid7 InsightIDR

InsightIDR is ontworpen om een cost-effective antwoord te bieden op de behoefte aan SIEM. Met haar Metasploit community, reasearch en incident response services, bestudeert en identificeert Rapid7 voortdurend de recentste aanvalsmethoden en heeft manieren gevonden om de nauwkeurigheid te verhogen, processen te versnellen en meer vertrouwen te krijgen, zelfs als aanvalsmethoden veranderen.

Detection & Response

Rapid7 InsightIDR

InsightIDR, Rapid7’s Incident Detection and Response (IDR) oplossing, is ontworpen om organisaties in staat te stellen snel cyber security incidenten en inbreuken op de fysieke, virtuele en cloud assets te detecteren en hierop te reageren. InsightIDR verenigt SIEM, UBA en endpoint detection om heimelijke aanvallen in de complexe netwerken van vandaag de dag te detecteren. Het analyseert de miljarden events die dagelijks in organisaties plaatsvinden om deze te reduceren tot de belangrijke gedragingen en high-fidelity en geprioriteerde alerts te leveren. Naast het identificeren van heimelijke aanvallen die vaak door andere oplossingen worden gemist, richt InsightIDR het security team op zaken die onderzoek rechtvaardigen en vermindert het de tijd die nodig is voor onderzoek dankzij de user correlation, krachtige zoek- en endpoint interrogation mogelijkheden.

InsightIDR is ontworpen om een kostenefficiënt antwoord te bieden op de behoefte aan SIEM. Met haar Metasploit community, reasearch en incident response services, bestudeert en identificeert Rapid7 voortdurend de recentste aanvalsmethoden en heeft manieren gevonden om de nauwkeurigheid te verhogen, processen te versnellen en meer vertrouwen te krijgen, zelfs als aanvalsmethoden veranderen.

Rapid7 Insight Platform Detection & Response

Rapid7 is een toonaangevende provider van cybersecurity-oplossingen, met als missie succesvolle beveiligingstools en -praktijken voor iedereen toegankelijk te maken. Rapid7 Insight Platform technologie, deskundige diensten en thought-leading onderzoek stelt meer dan 9.000 klanten in staat om hun security programma’s te verbeteren, zodat ze veilig vooruitgang kunnen boeken en kunnen innoveren.

Waarom ePact

ePact & Rapid7 partnership

We hebben gemerkt dat evoluties zoals de digitale werkplek en (I)IOT bij onze klanten voor nieuwe uitdagingen zorgden en het afbakenen van perimeters bemoeilijkten. Welke apparaten maken vandaag allemaal verbinding met het bedrijfsnetwerk? Zijn ze beveiligd/gepatcht? Wat moeten we doen als een nieuw apparaat verbinding maakt met ons bedrijfsnetwerk?

Om deze zorgen en uitdagingen aan te pakken hebben we onze klanten de afgelopen jaren reeds actief geadviseerd in hun Vulnerability en EUC management, maar nu hebben we besloten om onze service naar een hoger niveau te tillen. Sinds september 2021 zijn we daarom een actief partnership aangegaan met Rapid7 en hebben we de nodige trainingen en certificaten behaald om onze klanten proactief te kunnen ondersteunen in Vulnerability Management (Rapid7 InsightVM).

Een extra troef voor ons in de oplossing van Rapid7 is de mogelijkheid om ook de SIEM as-a-service (Rapid7 InsightDR) vanuit hetzelfde platform aan te bieden zodat we klanten ook inzicht kunnen bieden in de operationele werking van al hun beveilingscomponenten en er dus ook sneller ingegrepen kan worden bij anomalieën.

Rapid7 InsightIDR

Belangrijkste voordelen

Resultaten grafiek icon

Onmiddellijke ROI

Onze agile, op maat gemaakte en aanpasbare SIEM is gebouwd in de cloud om u sneller dan ooit van start te laten gaan, terwijl uw mogelijkheden voortdurend worden uitgebreid naarmate u in het platform groeit.

Meldingen icon

Belangrijke alerts

Met machine learning, geavanceerde analyses en out-of-the box detecties die door ons globale SOC-team zijn samengesteld, kunt u snel gegevens doorzoeken om echte bedreigingen te identificeren en hierop te reageren, en dat alles binnen één interface.

Kwaliteitslabel icon

Gebouwd door experts

Maak in die mate gebruik van ons threat intel netwerk, research en SOC experts dat het best beantwoord aan jouw noden. Onze flexibele, op intelligentie gebaseerde approach helpt jou om het meeste te halen uit onze resources - en de jouwe.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.