ePact behaalt VMware Master Services Competency in Netwerk Virtualisatie

België, 5 juni 2023 — ePact heeft vandaag aangekondigd dat het met succes de VMware Master Services Competency voor Network Virtualization heeft behaald. Deze competency toont aan dat ePact organisaties wil ondersteunen bij het versnellen van hun digitale transformatie door gebruik te maken van hun gevalideerde capaciteiten om services aan te bieden rond geavanceerde VMware-technologieën.

België, 5 juni 2023 — ePact heeft vandaag aangekondigd dat het met succes de VMware Master Services Competency voor Network Virtualization heeft behaald. Deze competency toont aan dat ePact organisaties wil ondersteunen bij het versnellen van hun digitale transformatie door gebruik te maken van hun gevalideerde capaciteiten om services aan te bieden rond geavanceerde VMware-technologieën.

“We zijn trots om mee te delen dat we onze vierde VMware Master Services Competency behaald hebben. Daarnaast plannen we in de nabije toekomst ook de VMware Cloud on AW competentie te behalen,” aldus Christof Ugau, Managing Partner bij ePact. “Het voorop stellen van de continue ontwikkeling en up-to-date kennis van ons team stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit services aan onze klanten te bieden. We zijn zeer gemotiveerd om deze verworven competenties toe te passen en de netwerkbeveiliging van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.”

“VMware is verheugd om ePact te erkennen voor het behalen van de Network Virtualization Master Services Competency. Dit toont aan klanten dat partners zoals ePact toegewijd, betrokken en geverifieerde expertise hebben in geavanceerde VMware-technologieën,” aldus Petra Heinrich Liedtke, VP, Partner & Commercial Sales, VMware. “We waarderen ePact als een VMware-partner en waarderen hun inspanningen om deze VMware competency te behalen terwijl ze hun services en skills vergroten.”

VMware Master Services Competencies zijn ontworpen om partners te helpen bij het aantonen van oplossingen die gericht zijn op de klant en technische bekwaamheid, met bewezen succes en expertise in een gespecialiseerd bedrijfsgebied. VMware-partners kunnen Master Services Competencies behalen in acht kerngebieden van het bedrijf. Network Virtualization duidt op expertise in het leveren van VMware NSX-omgevingen en -services met implementatie en optimalisatie van de mogelijkheden van de NSX-omgeving.

VMware Partner Connect is het eenduidige, wereldwijde programma van VMware voor alle partners, dat partners beloont voor hun gehele prestaties en capaciteiten om groei te versnellen. Partner Connect is in lijn met de cloud-, diensten- en oplossingsgerichte bedrijfsmodellen van vandaag om partners te helpen betere bedrijfsprestaties en winstgevendheid te behalen, zowel nu als bij het transformeren van hun bedrijf voor de toekomst.

Over epact

ePact, een onderdeel van Uptime Group – de infrastructuurcluster van De Cronos Groep, is een softwaregedefinieerd infrastructuurbedrijf dat klanten ondersteunt bij de flexibele organisatie van hun end-to-end IT-noden. We willen en kunnen hen van A tot Z helpen tijdens hun digitale transformatie. Samen met de klant creëren we een actieplan en een IT-landschap dat hen in staat stelt om huidige pijnpunten aan te pakken en hun IT-omgeving voor te bereiden op de toekomst, op een geleidelijke en dynamische manier.

We streven ernaar om een sparringpartner te zijn voor verschillende soorten klanten in verschillende sectoren. Aan de ene kant kunnen we klanten ondersteunen met gerichte adviesdiensten in elke fase van hun life cycle management. Aan de andere kant kunnen we ook klanten helpen die aan hun digitale transformatie beginnen, door end-to-end management. In elk geval is ons doel altijd om de best mogelijke partner voor onze klanten te zijn op het gebied van infrastructuur en beveiliging, en hen zoveel mogelijk ondersteuning te bieden.

###

VMware, vSphere, Workspace ONE, Horizon en NSX zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Alle andere merken en namen die hier worden vermeld, kunnen handelsmerken van hun respectieve ondernemingen zijn.