ePact & Thru slaan de handen in elkaar

ePact en Thru, beide onderdeel van Uptime Group de infrastructuurcluster van Cronos, zullen vanaf nu gezamenlijk opereren en hun krachten bundelen onder de naam ePact.

BELGIË, 26 juni 2023 – ePact en Thru, beide onderdeel van Uptime Group de infrastructuurcluster van Cronos, zullen vanaf nu gezamenlijk opereren en hun krachten bundelen onder de naam ePact.

ePact is een software defined infrastructure bedrijf dat klanten ondersteunt bij de flexibele organisatie van hun end-to-end IT noden. Klanten kunnen hier terecht voor gerichte consultancy diensten en end-to-end managed services met een continue focus op security.

Aanvullend op het ePact portfolio biedt Thru innovatieve netwerkoplossingen en -diensten. Als expert in connectiviteit bieden ze een volledige end-to-end oplossing in cloud networking (SaSe). Van intake tot implementatie en day-to-day managed operations en monitoring.

“Door de krachten te bundelen met ePact, kunnen we rekenen op extra operationele ondersteuning inzake Sales, Marketing en Service Desk diensten. Dit maakt dat we met ons Networking team vanaf nu voor de volle 100% kunnen focussen op onze services naar klanten en deze naar een nog hoger niveau kunnen tillen, aldus Koen Vandenabeele voormalig Managing Partner bij Thru.

Bovendien biedt de integratie van Thru binnen ePact een mooi sluitstuk van het huidige software defined infrastructure verhaal. Onze offering breidt uit en kan vanuit verschillende hoeken benaderd worden. Dit maakt het voor (potentiële) klanten alleen maar interessanter om met ons samen te werken“, zegt Christof Ugau Managing Partner bij ePact. 

Voor de bestaande klanten met lopende contracten wijzigt er niets. De huidige technologieën blijven behouden en worden verder aangeboden via het ePact portfolio. Heb je na het lezen van deze communicatie vragen of wens je meer informatie over het samengaan van ePact en Thru? Aarzel niet om ons te contacteren!