ePact behaalt VMware Master Services Competency voor Digital Workspace

18 augustus 2022 — ePact heeft vandaag aangekondigd dat het met succes de Digital Workspace VMware Master Services Competency heeft behaald. Deze competency toont aan dat ePact over de capaciteiten beschikt om organisaties te ondersteunen bij het versnellen van hun digitale transformatie door middel van geavanceerde VMware-technologieën.

18 augustus 2022 — ePact heeft vandaag aangekondigd dat het met succes de Digital Workspace VMware Master Services Competency heeft behaald. Deze competency toont aan dat ePact over de capaciteiten beschikt om organisaties te ondersteunen bij het versnellen van hun digitale transformatie door middel van geavanceerde VMware-technologieën.

“We zijn een software-defined infrastructuurbedrijf, dat zich inzet om een toegankelijke sparringpartner te zijn die klanten helpt met hun end-to-end IT-behoeften. Door de wereldwijde pandemie zijn traditionele kantoren sneller dan ooit veranderd in digitale werkplekken. Dankzij VMware, een van onze belangrijkste partners, hebben we klanten tijdens hun digitale transformatie kunnen ondersteunen met de nieuwste technologieën en diensten en plannen we dit ook te blijven doen. Op deze manier maken we het voor iedereen mogelijk om veilig te werken waar en wanneer ze maar willen op elk apparaat,” aldus Christof Ugau, Managing Partner bij ePact.

VMware is verheugd ePact te erkennen voor het behalen van de Digital Workspace Master Services Competency. Het behalen van deze competency laat klanten zien dat partners zoals ePact toegewijd zijn, geïnvesteerd hebben en over gevalideerde expertise beschikken op het gebied van geavanceerde VMware-technologieën”, aldus Petra Heinrich Liedtke, VP, Partner & Commercial Organisation, EMEA, VMware. “We waarderen ePact als VMware-partner en appreciëren hun inspanningen om deze VMware-onderscheiding te behalen, terwijl ze hun service delivery-capaciteiten verder uitbouwen.”

VMware Master Services Competencies zijn in het leven geroepen om partners hun klantgerichte oplossingen en technische vaardigheden aan te tonen, met bewezen successen en expertise in een gespecialiseerd business gebied. VMware partners kunnen Master Services Competencies in acht kernactiviteiten behalen, waarvan ePact er al 3 heeft behaald: Data Center Virtualization, Cloud Native en Digital Workspace. Een Master Services Competency in Digital Workspace toont de organisatorische expertise van een partner aan voor het ontwerp, de oplevering en support van het doorlopende managen van apps, data en virtual desktop solutions bij de klant. Ongeacht of deze on-premise of in de cloud worden geleverd. Het behalen van deze competency valideert partners hun diepgaande kennis om VMware Horizon en VMware Workspace ONE End-user Computing-oplossingen uit te voeren.

VMware Partner Connect biedt partners de flexibiliteit om te voldoen aan de behoeften van klanten, waardoor de mogelijkheden voor VMware-technologieën en -services toegankelijker worden. Partners hebben nu een verbeterde ervaring die zorgt voor eenvoud, keuze en innovatie, en erkent en beloont deze partners op basis van de waarde die zij aan klanten bieden.

Over epact

ePact werd opgericht in 2006 en maakt sindsdien deel uit van Uptime Group, de infrastructuurcluster binnen de Cronos Group. ePact is een software-defined infrastructure bedrijf dat klanten ondersteunt bij de flexibele organisatie van hun end-to-end IT noden. Gedurende hun digitale transformatie willen én kunnen we hen van A tot Z ondersteunen. Samen met de klant stellen we een plan van aanpak op en tekenen we een IT landschap uit dat hen in staat stelt om de aanwezige pijnpunten te verhelpen en de IT omgeving klaar te stomen voor de toekomst. Dit op een geleidelijke en dynamische manier.

We willen een sparring partner zijn voor allerlei types klanten en dit in verschillende sectoren. Enerzijds kunnen we klanten vanaf elke fase in hun lifecycle management ondersteunen met gerichte consultancy diensten. Anderzijds kunnen we met behulp van end-to-end management ook klanten ondersteunen die met hun digitale transformatie willen starten. Hoe dan ook, het is altijd ons doel om de best mogelijke infrastructuur- en beveiligingspartner voor onze klanten te zijn en hen zoveel mogelijk te ontlasten. Dit gaat van het bouwen van applicaties tot het opleveren ervan aan de end-users. Hierbij blijft security ten allen tijde onze eerste prioriteit.

###

VMware, vSphere, Workspace ONE, Horizon en NSX zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Alle andere merken en namen die hier worden vermeld, kunnen handelsmerken van hun respectieve ondernemingen zijn.