BITSANDBI(Y)TES by ePact & Dell Technologies

De afgelopen jaren hebben we een revolutie in back-up oplossingen meegemaakt die zich uitte in twee waves. Waar we voor Wave 1 moeten teruggaan naar de vroegere, meer traditionele back-up oplossingen, hanteert Wave 2 vandaag een modernere en geavanceerdere aanpak met onder andere cloud-based back-up, automatisering en verbeterde security.

Digitale content en de bijhorende, toegenomen datavolumes en snelheidseisen hebben ervoor gezorgd dat de traditionele back-up oplossingen niet langer voldoen. Bedrijven hebben nood aan consistente, snelle, schaalbare en veilige Storage die naadloos integreert met de multicloud infrastructuur om al uw data (zowel structured als unstructured) te beschermen.

Tijdens onze BITSANDBI(Y)TES sessie op 24 november zullen we uitgebreider ingaan op unstructured data en hoe we deze effectief kunnen beveiligen.

Op de agenda:

  • Intro BITSANDBI(Y)TES by ePact & Dell Technologies
  • Revolutie in back-up oplossingen
  • De noodzaak om unstructured data op een andere manier te beschermen
  • Q&A

Deelname is volledig gratis en voor de eerste 50 inschrijvingen voorzien we bits&bites aan huis of op kantoor geleverd. Indien je een pakket wenst te ontvangen, vul dan zeker het correcte afleveradres in op het registratieformulier. Deze actie loopt af op maandag 20/11 om 14 uur.

Helaas je hebt dit webinar gemist...

Wil je het webinar toch graag bekijken? Vul dan onderstaande gegvens in en krijg onmiddellijk toegang tot de recording.

Datum

nov 24 2023
Expired!

Tijd

12:00 - 13:00

Organisator

ePact
Website
https://epact.be

Medeorganisator

Dell Technologies
Website
https://www.dell.com/nl-be
Registreren
Openspringende doos icon

BEDANKT VOOR JE INTERESSE

Mocht je achteraf nog vragen hebben, laat het ons zeker weten. We helpen je graag verder.