BITSANDBI(Y)TES by ePact, Arxus, Microsoft & VMware square image

BITSANDBI(Y)TES by ePact, Arxus, Microsoft & VMware

BITSANDBI(Y)TES by ePact, Arxus, Microsoft & VMware banner

Samen met VMware helpt Microsoft klanten de status quo te overstijgen met aanbiedingen die hun gemeenschappelijke klanten de mogelijkheid bieden om hun on-premises-omgevingen snel en op eigen voorwaarden naar de cloud te verplaatsen, gebruikerservaringen te verbeteren, productiviteit te verhogen, beveiliging te verbeteren en digitale transformatie te versnellen. Met de toewijding om klanten op de eerste plaats te zetten, bestrijkt het partnerschap het volledige scala van VMware-aanbiedingen, van App Modernization tot Cloud, Virtual Cloud Network, Intrinsic Security en Digital Workspace.

Tijdens dit webinar zullen we ons richten op de voornaamste oplossing van VMware en Microsoft, Azure VMware Solution (AVS). Gebouwd om gebruik te maken van de schaal, continuïteit en snelle provisioning van een wereldwijde Azure infrastructuur voor VMware workloads. Het biedt directe toegang tot Azure back-up en disaster recovery services, on-demand toegang tot extra datacenter capaciteit en de mogelijkheid om applicaties te moderniseren binnen de native Azure omgeving met behulp van vertrouwde tools. Dit alles wordt gerealiseerd terwijl de IT-kosten worden verlaagd. De migratie verloopt snel en naadloos, zonder dat herarchitecturering of hertooling nodig is. Klanten kunnen ervoor kiezen om incrementeel of in één keer te migreren en moderniseren.

Op de agenda:

● Intro BITSANDBI(Y)TES by ePact, Arxus, Microsoft & VMware
● Microsoft: Waarom AVS niet mocht ontbreken in ons portfolio
● VMware: Wat houdt AVS concreet in
● ePact | Aruxs: Wat heeft AVS te bieden en hoe brengen we de oplossing tot bij u
● Next steps: Hoe gaat u nu van start
● Q&A

Naar goede gewoonte voorzien we voor de eerste 50 inschrijvingen bits&bites aan huis of op kantoor geleverd. Wilt u een pakket ontvangen? Vul dan zeker het correcte afleveradres in bij uw registratie. Deze actie is geldig tot 18 juni – 14u00 om tijdige levering te kunnen voorzien.

Helaas je hebt dit webinar gemist...

Wil je het webinar toch graag bekijken? Vul dan onderstaande gegvens in en krijg onmiddellijk toegang tot de recording.

Datum

jun 23 2021
Expired!

Tijd

12:00 - 13:00

Organisator

ePact
Website
https://epact.be

Medeorganisator

VMware
Website
https://www.vmware.com/
Arxus
Website
http://arxus.eu/
Openspringende doos icon

BEDANKT VOOR JE INTERESSE

Mocht je achteraf nog vragen hebben, laat het ons zeker weten. We helpen je graag verder.