BITSANDBI(Y)TES by ePact & Rapid7square

BITSANDBI(Y)TES by ePact & Rapid7 MDR

BITSANDBI(Y)TES by ePact & Rapid7 banner

Onder invloed van (onder meer) de globale pandemie zagen we de laatste jaren een verdere digitalisering en een bijhorende stijging op vlak van cybercrime. Hoe bescherm je jouw onderneming en hoe stop je attackers in het bereiken van hun doel?

Op de agenda:Het spreekt voor zich dat een efficient en effectief Incident Detectie & Response programma uitbouwen niet zo eenvoudig is als het kopen en implementeren van de laatste security producten. Het vereist een SOC met ervaren security analisten en specialisten die gebruik maken van de juiste technologieën om ervoor te zorgen dat attackers zich niet meer kunnen verstoppen.

Rapid7 MDR is speciaal gebouwd om security teams van elke grote en maturiteit te kunnen helpen met de security posture te verbeteren, attackers vroegtijdig op te sporen en bedreigingen voor te blijven. Hoe doen we dat en waarom zou dit voor jou relevant zijn? Schrijf dan zeker in voor de volgende BITSANDBI(Y)TES sessie met Rapid7.

Op de agenda:

  •  Intro BITSANDBI(Y)TES by ePact & Rapid7
  • Het verhaal van Rapid7
  • De meerwaarde van Rapid7 MDR
  • Live demo
  • Q&A

Naar goede gewoonte voorzien we voor de eerste 50 inschrijvingen bits&bites aan huis of op kantoor geleverd. Wil je een pakket ontvangen? Vul dan zeker het correcte afleveradres in bij de registratie. Deze actie is geldig tot 27 mei – 14u00 om tijdige levering te kunnen voorzien.

Helaas je hebt dit webinar gemist...

Wil je het webinar toch graag bekijken? Vul dan onderstaande gegvens in en krijg onmiddellijk toegang tot de recording.

Datum

jun 03 2022
Expired!

Tijd

12:00 - 13:00

Organisator

ePact
Website
https://epact.be

Medeorganisator

Rapid7
Website
https://www.rapid7.com/
Registreren
Openspringende doos icon

BEDANKT VOOR JE INTERESSE

Mocht je achteraf nog vragen hebben, laat het ons zeker weten. We helpen je graag verder.