BITSANDBI(Y)TES by ePact & txOne square

BITSANDBI(Y)TES by ePact & txOne

BITSANDBI(Y)TES by ePact & txOne banner

Cybercriminelen maken gebruik van de constante digitale transformatie en geavanceerde technologieën om innovatieve en doelgerichte aanvallen te ontwikkelen.

Steeds vaker richten cybercriminelen hun aanvallen op essentiële infrastructuren zoals ziekenhuizen en robottoestellen. Dit zijn OT technologieën die oorspronkelijk niet gemaakt zijn om in een netwerk opgenomen te worden, maar gezien de snelle groei van IOT technologie worden deze vandaag wel online geplaatst.

TxOne Networks biedt zowel netwerk- als endpoint security oplossingen om OT netwerken en noodzakelijke toestellen ten allen tijde zo goed mogelijk te beschermen. Zowel bij IT als OT kunnen bruikbare inzichten verkegen worden uit ICS assets, protocols, control command, risico’s, en bedreigingen. Het doel is om naast het maximaliseren van de ICS bescherming, ook de business en operations draaiende te houden, zelfs wanneer security faalt.

Op de agenda:

  • Intro BITSANDBI(Y)TES by ePact & TxOne
  • Het verhaal van TxOne en Trend Micro
  • Waarom OT security?
  • Hoe kan TxOne networks helpen?
  • Use cases
  • Q&A


Naar goede gewoonte voorzien we voor de eerste 50 inschrijvingen bits&bites aan huis of op kantoor geleverd. Wil je een pakket ontvangen? Vul dan zeker het correcte afleveradres in bij de registratie. Deze actie is geldig tot 17 juni – 14u00 om tijdige levering te kunnen voorzien.

Helaas je hebt dit webinar gemist...

Wil je het webinar toch graag bekijken? Vul dan onderstaande gegvens in en krijg onmiddellijk toegang tot de recording.

Datum

jun 24 2022
Expired!

Tijd

12:00 - 13:00

Organisator

ePact
Website
https://epact.be

Medeorganisator

txOne
Website
https://www.txone.com/
Registreren
Openspringende doos icon

BEDANKT VOOR JE INTERESSE

Mocht je achteraf nog vragen hebben, laat het ons zeker weten. We helpen je graag verder.