BITSANDBI(Y)TES by ePact, VMware & Galagio square image

BITSANDBI(Y)TES by ePact, VMware & Galagio

BITSANDBI(Y)TES by ePact, VMware & Galagio banner

Steeds vaker horen we dat het operations team te maken krijgt met nieuwe uitdagingen om business applicatienoden en infrastructuur met elkaar te aligneren. VMware Tanzu biedt hier een moderne, end-to-end oplossing die erin slaagt om de kopzorgen van de Dev & Ops teams te tackelen.

We kijken hiervoor in de richting van Cloud Native ontwikkeling en het end-to-end DevOps verhaal van VMware. Dankzij deze oplossing slagen we erin om de wildgroei aan tools, werkwijzes en shadow-IT te vermijden en de belangen van Dev & Ops te verenigen in een veilige corporate business omgeving. Dit over de grenzen van On-Premise, Public Cloud en zelfs hybride cloudomgevingen heen.

De tandem VMware Tanzu en Galagio biedt de mogelijkheid om deze journey te faciliteren op een laagdrempelige manier, inspelend op jouw business tempo en noden. Het gaat hierbij niet enkel over het kunnen draaien en het managen van containers. We reiken best practices aan om je applicatie modernisatie en bijhorende operations inzichtelijk te implementeren en beheersbaar te houden in overeenstemming met je eigen, veilige bedrijfsstandaarden.

𝗢𝗽 𝗱𝗲 𝗮𝗴𝗲𝗻𝗱𝗮:
● Intro BITSANDBI(Y)TES by ePact, VMware & Galagio
● Hedendaagse uitdagingen van het Operations team in een Multicloud omgeving
● VMware Tanzu als laagdrempelige oplossing om Dev & Ops werelden te versmelten
● Best practices als mogelijke next step
● Q&A

Naar goede gewoonte voorzien we voor de eerste 50 inschrijvingen bits&bites aan huis of op kantoor geleverd. Wil je een pakket ontvangen? Vul dan zeker het correcte afleveradres in bij de registratie. Deze actie is geldig tot 17 september – 𝟭𝟰𝘂𝟬𝟬 om tijdige levering te kunnen voorzien.

Helaas je hebt dit webinar gemist...

Wil je het webinar toch graag bekijken? Vul dan onderstaande gegvens in en krijg onmiddellijk toegang tot de recording.

Datum

sep 24 2021
Expired!

Tijd

12:00 - 13:00

Organisator

ePact
Website
https://epact.be

Medeorganisator

VMware
Website
https://www.vmware.com/
Openspringende doos icon

BEDANKT VOOR JE INTERESSE

Mocht je achteraf nog vragen hebben, laat het ons zeker weten. We helpen je graag verder.