For business in change

VMware Horizon Suite

De VMware horizon suite bestaat uit drie grote blokken die in de praktijk vaak door elkaar worden gebruikt om de end gebruiker de juiste ervaring te geven op het juiste moment vanuit de juiste locatie.

Over Horizon

Secure delivery of virtual desktops & apps

VMware Horizon is een modern platform dat het mogelijk maakt om virtuele desktops en apps op een veilige manier te laten draaien in de hybrid cloud. Het bestaat uit drie grote blokken ‘Horizon Apps, Horizon View en Workspace ONE‘ die in de praktijk vaak gecombineerd worden om eindgebruikers op een secure manier de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Anywhere, anytime en on any device.

Het maakt one-to-many provisioning en het eenvoudig managen van images, apps, policies,… mogelijk vanuit één enkele console. Dit resulteert in een flexibele en moderne aanpak die de IT omgeving aanzienlijk zal versnellen, vereenvoudigen en de bijhorende kosten zal verlagen.

Flexible deployment en de hybrid en multi-cloud mogelijkheden zorgen er bovendien voor dat bedrijven op een eenvoudige manier de stap naar de cloud kunnen maken.

VMware Horizon Illustratie

VMware Horizon Suite​

De bouwstenen​

HORIZON APPS

Vandaag willen eindgebruikers de mogelijkheid om hun werk op een snelle en efficiënte manier uit te voeren, waar en wanneer ze maar willen en dat op een toestel naar keuze.

Horizon Apps reikt published apps aan op basis van MS RDS technologie en biedt met zijn application management en zorgt ervoor dat we applicaties kunnen aanleveren en centraal onderhouden. Hierbij kunnen we conditionele access voorzien en security instellingen afdwingen in functie van waar de eindgebruiker is.

HORIZON VIEW

Horizon View reikt een volledige desktop aan die op server infrastructuur draait. Met just in time technieken worden verschillende lagen samen gebracht die zorgt voor een unieke en persoonlijke ervaring voor de eindgebruiker, zonder de werklast in beheer te laten onstporen.

Dezelfde lifecycle management technieken en security maatregelen gelden ook voor de VDi oplossing. Dit maakt dat eindgerbuikers snel kunnen wisselen tussen VDIs en Published apps, in functie van de plaats en het werk dat ze op dat moment willen uitvoeren.

WORKSPACE ONE

Met Workspace ONE hou je de controle over decentrale randapparatuur gaande van smarthpones tot tablets naar Laptops.  VMware maakt er een punt van elk toestel te ondersteunen, ongeacht of het op Android, IOS of Windows draait. Dit zorgt voor een consistent applicatiegevoel over alle toestellen heen en bij uitbreiding ook bij andere producten binnen de Horizon Suite. Bij voorkeur leveren we dit als een SaaS dienst aan en kunnen we vaak in een heterogene oplossing verder gaan dan concurrentiele producten. VMware maakt er een punt van om ALLE randapparatuur te ondersteunen.

Secure delivery of virtual desktops & apps

Belangrijkste voordelen

Snelheidsmeter icon

Simplicity & Speed

Deploy volledig uitgeruste, gepersonaliseerde virtuele desktops en apps in slechts enkele seconden door gebruik te maken van Instant Clone-, VMware App Volumes™- en VMware Dynamic Environment Manager™-technologieën.

Flexibiliteit icon

Hybrid Delivery, Management & Scale

Flexibele deployment mogelijkheden voor private en publieke clouds, zoals Microsoft Azure, VMware Cloud™ on AWS en Google Cloud, maken hybride en multi-cloud architecturen mogelijk.

Security shield icon

End-to-end security

Horizon biedt veilige remote access tot de bedrijfsresources vanaf eigen of corporate devices en centraal gehoste desktops en apps. Intrinsieke beveiliging die ingebouwd is in de VMware-infrastructuur helpt volledige beveiliging te bieden vanaf het apparaat, via het netwerk, tot in het datacenter en de cloud.

Target icon

Digital workspace experience

Door via Workspace ONE toegang te verlenen tot de virtuele Horizon-desktops en -apps, kan IT de best mogelijke digital workspace ervaring verder uitbreiden naar alle apps en use cases. Ondersteunde Horizon features zijn onder meer single sign-on, session collaboration en de support van honderden randapparaten.

Start vandaag met je digitale transformatie

We leren je business graag beter kennen tijdens een vrijblijvend gesprek.