Bent u er zich van bewust?

Op de dag van vandaag staat elke onderneming voor een dubbele uitdaging. Het verwerven van data blijft een cruciale factor voor bedrijven. Een nieuwe uitdaging bestaat in het beschikbaar maken van die data voor zowel interne gebruikers als externe klanten.

Om een oplossing te bieden voor deze uitdaging, moeten bedrijven zich ervan bewust zijn dat het belang en de groei van data enorm is doordat gegevens massaal worden verzameld door een grote verscheidenheid van bronnen.

On Prem / Cloud

Wij voorzien zowel een on premise, als een cloud en zelfs een hybrid cloud oplossing. Voor elke onderneming maken wij een plan waarin wij met onze expertise, u de juiste oplossing aanbieden.

Disaster Recovery

Wanneer een duidelijk Disaster Recovery plan ontbreekt of moeilijk te beheren is en niet de gewenste graad van flexibiliteit of detail heeft, kunnen ze terugvallen op ePact die een voor hun op maat gemaakt plan uitwerkt.

Data Protection

ePact biedt oplossingen voor omgevingen waarbij tijdens het lopen van de back-up, operationele impact wordt vertoont.

Back-up_v2

Back-up

Software-only-oplossing voor back-up, disaster recovery en monitoring past helemaal in de software-defined-visie van ePact. De hardware kies je zelf en de oplossing kan eenvoudig geïntegreerd worden in de bestaande infrastructuur.

ePact helpt uw bedrijf beveiligen tegen aanvallen, verlies of diefstal. Door middel van back-ups van alle workloads, die in alle mogelijke scenario’s terug hersteld kunnen worden. Een snel en betrouwbaar herstel van zowel afzonderlijke bestanden, complete VM’s of applicaties.

Onze expert

Bavo

Toon

Wim